Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boostowanie kont

phantom211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam zmiennie ip i boostuje konto

czy jak zmieniam sobie caly czas ip jak zmieniam konto to czy jest mozliwosc zlapania mnie na boostowaniu ?

PS: Nie płaczcie 

NU94p9A.gif

Opublikowano

Bardzo ciężko jest złapać kogoś na boostowaniu w ogóle. Przy zmiennym IP to już chyba na pewno zmniejszasz to ryzyko.

Diss_Stream.png

Opublikowano

to daj mi jakis fajny darmowy vpn :*

jeśli uważasz, że profesjonalni boosterzy korzystają z darmowych vpn to możesz iść zamiatać chodniki w polszy. nie ma dobrych darmowych vpn.

Opublikowano

co to vpn

@Wikipedia

VPN (ang. Virtual Private Network, Wirtualna Sieć Prywatna) – tunel, przez który płynie ruch w ramach sieci prywatnej pomiędzy klientami końcowymi za pośrednictwem publicznej sieci (takiej jak Internet) w taki sposób, że węzły tej sieci są przezroczyste dla przesyłanych w ten sposób pakietów. Można opcjonalnie kompresować lub szyfrować przesyłane dane w celu zapewnienia lepszej jakości lub większego poziomu bezpieczeństwa.

Tl;dr

wirtualny LAN przez sieć/internet (sieć w sieci)

Pasjonat
Opublikowano

Sam boostuje konta, mam zmienne ip i bana nie dostałem do tej pory.

zazwyczaj tylko po znajomości za skina jakiegos, więc dużo tego nie bylo.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

to daj mi jakis fajny darmowy vpn :*

jeśli uważasz, że profesjonalni boosterzy korzystają z darmowych vpn to możesz iść zamiatać chodniki w polszy. nie ma dobrych darmowych vpn.

haha :D kilku boosterów na jednym VPNie i wszystkie konta polecą :>

Hejo

Opublikowano

Małe szanse, lecz na Twoim miejscu nie robiłbym tego, bo jak złapią, to kara nieunikniona. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Małe szanse, lecz na Twoim miejscu nie robiłbym tego, bo jak złapią, to kara nieunikniona. 

chodzi ci o boostowanie czy granie na vpn ? ;p

NU94p9A.gif

Opublikowano

chodzi ci o boostowanie czy granie na vpn ? ;p

I jedno i drugie, potem się nie wywiniesz, ale kto nie ryzykuje, ten nie jedzie. Możesz zawsze próbować bostoować konta :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Boostuje konta na statycznym IP i nigdy mi się za to nie oberwało. Za to z doświadczenia i rozmów z innymi osobami wyszło na to, że Rito ma wyjebane na EUNE, a na EUW bardzo łatwo wyłapać bana jak Cię ktoś podpierdoli, albo po samym IP. Co więcej to, że gramy na czyimś koncie nie oznacza, że go boostujemy w każdym razie tak twierdzi support Rito.

Opublikowano

Boostuje konta na statycznym IP i nigdy mi się za to nie oberwało. Za to z doświadczenia i rozmów z innymi osobami wyszło na to, że Rito ma wyjebane na EUNE, a na EUW bardzo łatwo wyłapać bana jak Cię ktoś podpierdoli, albo po samym IP. Co więcej to, że gramy na czyimś koncie nie oznacza, że go boostujemy w każdym razie tak twierdzi support Rito.

Grając na czyimś koncie pomagasz mu, czyli automatycznie wybijasz go z dywizji, skoro masz lepszego skilla i potrafisz ogarnąć jego poziom, to jest nielegalna pomoc, bo potem ten bostowany typek nie daje rady w wyższej lidze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Boostowałem dużo  tj. styczeń - marzec dużo na epvp, nie zmieniając ip grałem ciągle na takim samym i jakoś nikt nie płakał o bana.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie zlapia cie na boostowaniu nawet jakbys cisnal 100roznych kont na jednym IP :) gorzej jak Cie zlapia ze boostujesz na profesjonalnej stronie boosterskiej, wtedy bedzie lipa

Opublikowano

Jak nie będziesz chwalił się przeciwnej drużynie w trakcie gry, że boostujesz/jesteś smurfem to raczej mała szansa, że dostaniesz bana. Aczkolwiek, jeśli wyślą na ciebie zgłoszenia do supportu, to możesz się to może polecieć banik na 2 tyg. + usunięcie nagród z poprzedniego sezonu + wykluczenie z nagród w tym sezonie. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Pasjonat
Opublikowano

Ja zazwyczaj pisze ze jestem smurfem i gram na kolegi koncie i jakoś bana nigdy nie dostałem, a juz tych kont było całkiem sporo.

Przed przeczytaniem tego teamu nawet nie wiedziałem, że za to jest ban.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Nawet nie zmieniając IP trudno jest złapać bana boostując parę kont, choć niewykluczone, że możesz go złapać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...