Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS non-steam Pogaduszki =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ostatnio gralem w Cs non-steam i nieszlo mi zadobrze wiec weszlem szybko na www.mpcforum.pl i cos wypatrzylem zawsze hed i nikt niemoze do mnie nawet podejsc

Moze ma ktos wlasny serw zagralibysmy

nick: PANIC ;)

Opublikowano

omg i co będziesz grał na jakimś ,,dopalaczu" i to cię będzie cieszyć? :blink: albo zagracie w dwóch na czitach i będzie wygrywał ten, który ma lepszy refleks......

idź pograj trochę na normalnych serwerach, a uwierz mi po pewnym czasie będziesz dobrze grał bez potrzeby używania czitów i to daje o wile większą satysfakcję, gdy zabijasz tylko i wyłącznie dzięki swoim umiejętnością, a nie dzięki programowi <_<

usunieta by MIKE

Opublikowano

Popieram cie,ale szlak mnie trafia gdy wchdoze na serwy np: z ks mode i tam sami cziterzy to tez bym pociztowal;D

Opublikowano

Czitowanie w CSa to strata czasu :P

Lepiej wykorzystać ten czas na ciekawą grę bez czitów i doskonalenie umiejętności mówię ci na prawdę warto!

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Jak Ci źle idzie gra z ludźmi pograj kilka dni na botach i później doskonal się grając z ludźmi :P przynajmniej ja tak zrobiłem i nie jestem super dobry ale jakoś zabijam ludzi :P