Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McHard

Drake_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

3470514033649831129738.jpeg

Nieie posiadasz konta premium? A może nie masz na mineshaftera? I chcesz pograć na serwerze Hardcore?

Do dobrego tematu trafiłeś! Przedstawiamy serwer HARDCORE w Polsce, NON-PREMIUM!

Co takiego posiada nasz serwer, dlaczego warto zagrać, zapytacie? 

Oto odpowiedź;

6151714033644301129738.jpeg

Kiedy serwer rusza? 

Serwer prawdopodobnie ruszy w sobotę! - 2014-06-28 GODZ: 18:00

Dokładna data zostanie podana na stronie, która będzie pod tym adresem: FORUM W PRACY...

8506114036368751129738.png 

https://www.facebook.com/xMcHardx

lub w tym temacie  :)

===========================================================================

Możecie składać pytania/propozycje w temacie, co byście chcieli na serwerze itd:)

Pozdrawiamy, ekipa McHard

FOTKI:

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Myślę że serwer będzie wypałem. Wpadne.

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫  

61704704900089450495.png

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪

Opublikowano

@Mr_xTheAlfix oczywiście ,że będzie wypałem bez żadnych obaw.

Tak tylko jest jeszcze jedna sprawa żebym zaraz bana nie dostał ktoś bo jest problem z tymi dzieciakami 10-12 lat ryczą i drą mor*e jak zginą "on ma nodusa" "on ma czety" "on ma kur*a kilaure" Taaaaaaaakk ja sam raz dostałem za to bana że zabiłem 7 graczy naraz (dzieci które jak mają żelazne eq i skaczą do diax eq na kox to myślą że rozwalą)

Może wbije z ekipą zrobimy rozpier*ol :D

Opublikowano

Siema mam pytanie kiedy podacie IP, a i jeszcze jedno czy jest rekrutacja na serwerze? (np. na Admina)

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫  

61704704900089450495.png

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@UP1 Kto ci za bzdury powiedział ,że każdy typ serwera musi być na hostingu.

Mamy dobry hosting procki nie idą w górę a ni w 50 %.

Więc proszę nie pisać następne g****o...

A i jak byś wiedział ,że maszyna też daje ram jak hosting.

http://mchard.ct8.pl

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

@up 

taka strona dla hc ? hahahahahahahahahahaha sikam :))

hmm nawet autorskich gildi nie masz ? co chwila tematy kto ma gildie z tagami ? nie umiesz podpiąć pl pod mysql'a ... ? haha ;) ten serwer będzie gównem tak jak mówiłem wcześniej .

1KOBv.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

taka strona dla hc ? hahahahahahahahahahaha sikam  :))

hmm nawet autorskich gildi nie masz ? co chwila tematy kto ma gildie z tagami ? nie umiesz podpiąć pl pod mysql'a ... ? haha  ;) ten serwer będzie gównem tak jak mówiłem wcześniej .

Strona wgl. nie była w planie i na dodatek to jest easy hardcore :).

Gildie z tagami? Podaj link to porozmawiamy... ,a i były problemy z tagami bo testujemy gildie mamy już no ale zawsze są lepsze lub maja lepsze funkcje.

nie umiesz podpiąć pl pod mysql'a ... Akurat składa się tym chyba pierwszy raz mam styczność z mysql. I dobrze podpiełem tylko się pytałem (NAWET NIE MOŻNA NAPISAĆ PYTANIE).

Nie będzie gównem wejdziesz zobaczysz nie pisz na chacie gówno tylko wyjdź i pisz dalej swoje hejty lub dobre cechy innych serwerów.

Tyle na temat.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Jak mówisz ,że to easy hc ? to po co ludzie u ciebie mają grać ? mają np . easyhardcore.**,mcf2*.pl <--- te serwery są 300x lepsze niż twojego gówno i to w tyle w tamacie 

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07

Myślisz ,że tylko gracze z mpcforum wejdą ?  :rolleyes:.

Easy hardcore/Hardcore to nie jest tak aż taki ,że drop jest:

Diament: 5%

itd.

Gówno?. Może spróbuj wejść na serwer ,a jeżeli nie pasuje bo nie jest w twoim typie to wyjdź i szukaj innego.

Inni gracze wchodzą i wychodzą a nie wchodza na mcpforum i piszą Ale gówno jak ty poprostu moim zdaniem jesteś hejterem. 

I dużo dodaliśmy rzeczy tylko nie dodaliśmy na temacie  :huh:.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...