Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer a obcięcie kosztów

dinek300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miałem sobie kupić taki zestaw lecz niespodziewane wydatki zmusiły mnie do obniżenia kosztów i z czegoś takiego http://www.morele.net/inventory/info/7TaRcX/

Zrobiło się takie http://www.morele.net/inventory/info/blZSaT/

Może być? co myślicie? da się za cenę najlepiej nie przekraczającą 3900zł złożyć lepszy? czy może dozbierać i kupić ten pierwszy? :D

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Jak dozbierasz do zestawu nr. 1 to zmień zasilacz na coś lepszego, deusy to chińczyki, lubią sie popalić. Można też zmienić płyte na coś typu AsRock B85 Pro4, bo H87 nie jest Ci potrzebne, nie podkręcisz 4570. Wgl. na twoim miejscu zmieniłbym system na win 8 64 bit. Mam, i musze powiedzieć, że win 7 do pięt mu nie dorasta. Komputer włącza mi sie w może 3 sekundy, bez ssd (serio :) ). Ale to już tylko gust. Zestaw można lepiej, ale na radeonach, złożyć coś z r9 290 (wydajność zbliżona do gtx 780)? Nie każdy lubi radeony, ale tych r7/r9 nie ma sie czego bać.

Opublikowano

Jak dozbierasz do zestawu nr. 1 to zmień zasilacz na coś lepszego, deusy to chińczyki, lubią sie popalić. Można też zmienić płyte na coś typu AsRock B85 Pro4, bo H87 nie jest Ci potrzebne, nie podkręcisz 4570. Wgl. na twoim miejscu zmieniłbym system na win 8 64 bit. Mam, i musze powiedzieć, że win 7 do pięt mu nie dorasta. Komputer włącza mi sie w może 3 sekundy, bez ssd (serio :) ). Ale to już tylko gust. Zestaw można lepiej, ale na radeonach, złożyć coś z r9 290 (wydajność zbliżona do gtx 780)? Nie każdy lubi radeony, ale tych r7/r9 nie ma sie czego bać.

Sam jesteś chinczyk,deus'y to dobre zasilacze a i w każdym temacie drzesz japę że są słabe,ty jesteś słaby...

@Edit to daj jakieś info że komuś się spalił deus.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...