Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy hosting mógł mi zablokować stronę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam problem....

Iż zrobiłem stronę (chyba nie legalną iż jakby wyciągam dane od użytkowników), domena jest, serwer WWW też jest (hostinger.pl) wczoraj rano wgrałem stronę na serwer ale nie była jeszcze całkiem gotowa, więc dziś rano zmieniłem trochę co miałem zmienić, i zacząłem z kolega udostępniać stronę, kilka godzin później (2, może 3) strona przestała działać, sprawdziłem czy hosting mi jej nie zablokował, pisze że jest aktywny, potem domenę na nazwa.pl, niby tez ok, więc w cmd wpisuję ping [domena] i pokazuje mi że próbuje się połączyć z IP serwera WWW który się zgadza z podanym na hostingu, ale nie ma już odpowiedzi od serwera. Możliwe jest to że ktoś może dosować (Dos/DDos) stronę? Bo udostępniłem ja na jednym fp z fejsa.

Opublikowano

Atak odpada, po pierwsze nie jest to ogromny projekt po drugie hosting poradziłby sobie z nimi.

Jeśli strona została zgłoszona to jest to możliwe, zależy w jaki sposób i co podrobiłeś aby wyłudzać dane.

Napisz do hostingu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...