Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Którego najlepiej wybrać?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 6300 pz i chciałbym kupić jakąś postać. Ja jak już gram to jestem na solo top lub adc.

Chciałbym kupić albo postać na topa, albo adc. Co do postaci na topa to sie zastanawiam nad: zed, rengar, darius,hecarim,yasuo.

Co do adc: jinx i lucian tylko nie wiem czy się opłaca kupować ponieważ taka tristana jest równie dobra.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli kupujesz zeda to raczej na mida , na topa polecam Dariusa jest tanky , ma damage i potężne ulti  , jego minusem jest brak mobilności.

Co do adc Luciana opłaca się kupić jest w mecie , na LCS grają nim bardzo często.Ma damage jest dość mobilny dzięki E.

Opublikowano

No a coś bez many na topa? Jak sie spisuje yasuo? ( jak zed na mida to odpada ).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Yasuo na topa. Wymiata :) polecam duży damage , szybkie skile, zabójcze ulti,

Pentakill bez problemu :P

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Yasuo na topa. Wymiata :) polecam duży damage , szybkie skile, zabójcze ulti,

Pentakill bez problemu :P

Do czasu aż go nie znerfią :D

Opublikowano

może pogramy razem to pokaże co potrafi :P

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

No yasuo na topa może być. Grałem lucianem to nie za bardzo dobrze mi się nim grało, trista będzie lepsza :P Z drugiej strony to darius jest bardzo prosty i skuteczny :D Edit: Wezmę yasuo bo nie ma many, mam nadzieję że się nie zawiodę :D Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...