Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imo dalej RQEW, nidalee nie ważne jakie combo zrobisz, jak jebniesz w klawiaturę to też zabijasz. ja preferuje W do przeciwnika, Q i E

///Missclick

Opublikowano

zalezy 

ad- reqw lub rewq

ap- rqew

Jak k***a można maxować w ad nidalee inny skil niż Q który ma jako jedyny przeliczniki AD ? TELL ME MASTER :O 

Zasada w ap nidalee: Na 1lvl bierzesz W rozstawiasz trapy wszędzie gdzie się da, a po pomyłce przeciwnika wbijasz w niego cale combo. Zazwyczaj jak trafisz dzidą (1/3hp), wlatujezsz na niego tygryskiem i albo pada, albo ma flasha i jakos uda mu się uciec :D Reszta tak jak normalnie RQEW. Tak jak mówiłem. 1lvl must have trapy. Oczywista sprawa: Normalny gejmer pozbieral by trapy recalował i by sie nie srał, ale nie w bronz/silver/gold : ) W AD nidalee tak samo:) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak k***a można maxować w ad nidalee inny skil niż Q który ma jako jedyny przeliczniki AD ? TELL ME MASTER :O

Zasada w ap nidalee: Na 1lvl bierzesz W rozstawiasz trapy wszędzie gdzie się da, a po pomyłce przeciwnika wbijasz w niego cale combo. Zazwyczaj jak trafisz dzidą (1/3hp), wlatujezsz na niego tygryskiem i albo pada, albo ma flasha i jakos uda mu się uciec :D Reszta tak jak normalnie RQEW. Tak jak mówiłem. 1lvl must have trapy. Oczywista sprawa: Normalny gejmer pozbieral by trapy recalował i by sie nie srał, ale nie w bronz/silver/gold : ) W AD nidalee tak samo:) Pozdrawiam.

tell me master? skille z coguara skaluja sie tylko z maxowania ulta geniuszu ;)

­

Opublikowano

Z tym combem to q jest na koncu, bo w postaci kota zadaje najwiecej dmg osobom majacym najmniej hp

A ja maxowalem Q, potem R, a nastepnie E :( A tu sie okazuje, ze najpierw sie maxuje R

XrgAYyk.png

Opublikowano

tell me master? skille z coguara skaluja sie tylko z maxowania ulta geniuszu ;)

PANIE ! R omijamy. Bierzesz E ? serio ? K***a to ja z tobą nigdy bym grać nie chciał ... W tym osranym silverze nawet to wiedzą... chyba ...

Opublikowano

Maksowanie skilli R->Q->E->w

Combo - Zaczynasz od rzucenia speara w ofiarę, po czym zamieniasz się w pumę i wykonujesz combo w->e->q (Gdy jesteś od ofiary daleko) lub e->w->q (Gdy jesteś blisko)

I zanim się ze mną zaczniecie kłócić, dlaczego q na pumie używamy jako ostatnie to odpowiadam od razu : im mniej hp ma wróg, tym więcej dostanie z q.

Mam nadzieje że pomogłem.

QUhIR7.png

Opublikowano

PANIE ! R omijamy. Bierzesz E ? serio ? K***a to ja z tobą nigdy bym grać nie chciał ... W tym osranym silverze nawet to wiedzą... chyba ...

TY KUR WA INNY JESTES xD

vGWEX6p.png

widzimy sie w soloq panie wszechwiedzacy

gnij w silverze V

­

Opublikowano

Maxowanie: R>Q>E>W

Jak masz trudnego przeciwnika to: R>E>Q>W

Combo: Z człowieka dzidą, zmieniasz na tygrysa, W do przeciwnika potem E i Q, jak nie zabiłeś to jeszcze raz combo, tylko bez zmiany w człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...