Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtual V.s Ilość graczy

Rafaello20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio zastanawiałem się nad tym czy licznik na virtual.pl jest podkreślony czy nie, a jak jest to o ile, gdyż metin traci popularność a u nich od przeszło roku jest 2k+ onalin, może mi ktoś objaśnić co i jak, daje plusy!

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony, faktycznie jest tyle graczy. Jest to aktualnie jeden z nielicznych, jak nie jedyny serwer gdzie jest masa sklepów w M2!

Opublikowano

Hej, ostatnio zastanawiałem się nad tym czy licznik na virtual.pl jest podkreślony czy nie, a jak jest to o ile, gdyż metin traci popularność a u nich od przeszło roku jest 2k+ onalin, może mi ktoś objaśnić co i jak, daje plusy!

To czy podkręcony można łatwo sprawdzić wchodząc na serwer. Twoja pisownia razi zwłaszcza słowo " onalin" chyba online ?

Opublikowano

Jest to jeden z najstabilniejszych serwerów Metin2 w Polsce.

Żeby się przekonać ile jest gracz trzeba trochę pochasać po świecie, ale wydaje mi się, że licznik nie jest podkręcany.

giphy.gif ­

Opublikowano

Jak za starych dobrych czasow :) duzo ludzi, duzo sklepow :) szkoda ze teraz wychodza same gowna. Nazwy z kosmosu, sklejka epvp/mpc, administracja 15lat i ciagle to samo.

@topic

nie nie jest podkrecony. Jest tam naprawde duzo graczyv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...