Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 Premium PS3

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić sobie BF3 Premium na swojego PS. Mam jednak pytanie. Czy są jeszcze ludzie z którymi można grać? Są jeszcze pełne serwery?

Diss_Stream.png

Opublikowano

jak gralem tydzien temu to jeszcze sporo ludzi jest, niektore tryby sa puste lecz podboj lub TDM jeszcze jest duzo serverow.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Spokojnie... Ludzi jest dużo, lecz najwięcej gra na podstawce ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano
Nie rozumiem. Czyli jak kupię premium to nie będę mógł grać z ludźmi z podstawki? Jak to jest? 

Będziesz mógł, lecz większość ludzi gra na trybach, mapach, które są w wersji podstawowej. Tak samo jest na PC :) 

Opublikowano

W Cod-zie MW3 ( tyle, że na kompa ) miałem opcję wyłączenia np. dodatkowych map, które kupiłem oddzielnie. Czyli w BF3 na PS3 również będę miał taką opcję?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wyłączenia w sensie, że filtru przy wyszukiwaniu serwerów tak. Będziesz mógł ustawiać, żeby wyszukiwało serwer jaki tylko chcesz. Tryby gry, mapy etc.

Na dodatkach też grają, choć najwięcej gra osób na tych mniejszych kanałach gdzie jest zespołowy tdm ( czy ten drugi, drużynowy )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...