Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Toyota MR2

ŇeveQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję setupa + skilli co do tego auta prosiłbym o najlepsze aby był dosłownie królem w klasie B :) liczę na Volume'a : p

OPmMzQy.png

Opublikowano

Toyota MR2
Silnik: Czerwony / Zielony
Turbo: Żółte
Skrzynia: Zielona
Zawieszenie: Czerwone
Hamulce: Czerwone / Żółte
Opony: Żółte

Skile na moc nitra i czas nitra

Opublikowano

Silnik: Czerwony / Zielony
Turbo: Żółte
Skrzynia: Zielona
Zawieszenie: Czerwone
Hamulce: Czerwone / Żółte
Opony: Żółte

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Wole zaczekać na Volume'a :D żeby potwierdził info ew. dał swoje jakie najlepsze

Pisząc na forum wiesz, że odpowiadają inni. TheVolumne ma inne zajęcia i czas czekania na jego odpowiedź jest długi. Jak chcesz przeczytać odpowiedź tylko TheVolumne to pisz do niego na PW, wtedy będzie moim zdaniem najlepiej.Po za tym nie gardzi się pomocą innych. Thevolumne odpowiadając wyrazi opinię o moim poście i o twoim. Przynajmniej na to liczę.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Miłosz rozumiem , lecz ja wole zaczekać na zaufanego mojego boga Volume'a niż łapać pierwsze lepsze setupy i potem najlepsze części ultra pójdą w pi#du :/ no wybacz 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Pisząc na forum wiesz, że odpowiadają inni. TheVolumne ma inne zajęcia i czas czekania na jego odpowiedź jest długi. Jak chcesz przeczytać odpowiedź tylko TheVolumne to pisz do niego na PW, wtedy będzie moim zdaniem najlepiej.Po za tym nie gardzi się pomocą innych. Thevolumne odpowiadając wyrazi opinię o moim poście i o twoim. Przynajmniej na to liczę.

:)

Miłosz rozumiem , lecz ja wole zaczekać na zaufanego mojego boga Volume'a niż łapać pierwsze lepsze setupy i potem najlepsze części ultra pójdą w pi#du :/ no wybacz 

Setup nie jest zły, ale warto coś do niego dodać ;)

Silnik: Zielony / Czerwony (z naciskiem na zielony :P MR2 jest autem wysokoobrotowym - szczególnie po tuningu do klasy B )

Doładowanie: Żółte

Przekładnia: Zielona

Zawieszenie: Czerwone

Hamulce: Czerwone / Żółte (czerwone hamulce - żółte opony; żółte hamulce - czerwone opony)

Opony: Żółte / Czerwone (czerwone hamulce - żółte opony; żółte hamulce - czerwone opony)

Z rodzajami części będziesz musiał trochę poeksperymentować ;)

Natomiast jeśli chodzi o umiejętności, to standardowo:

1) Zapewnienie sobie prowadzenia już na starcie - wydłużenie doskonałego startu o 5 sekund (potrzeba na to 2 sloty, chyba, że masz takiego farta, że dropniesz 5 sekundową modyfikację)

2) Zwiększenie wydajności nitro:

- działanie (1 slot)

- odnawianie (1 slot)

- moc (1 slot)

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume

i tak oto odpowiada mistrz według mnie Need For Speed World , nie wiem kto jest liderem tego działu ale powinienieś nim być ! 

Wielkie Dzięki

cls

OPmMzQy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...