Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Mój Własny serwer CradosMT2 #3 - Nowe Umiejętności, Wierzchowce, Handlarze !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server zapowiada sie epicko ;) mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z Triadorem, Helliumem itp.

Ale wezcie usuncie, fasolki i bodzie z handlarzy to ma byc wkoncu hard -.-

43976131910427822020.png

Opublikowano

Server zapowiada sie epicko ;) mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z Triadorem, Helliumem itp.

Ale wezcie usuncie, fasolki i bodzie z handlarzy to ma byc wkoncu hard -.-

Helium stał ponad pół roku, lecz było kilka błędów i dlatego tylko tyle :) Triadora nie liczę - Przemek nie był wtedy niezależny finansowo.

Bodzie są w dobrej cenie, patrząc na drop yang oraz ilość, jaką dostaje się za misje. Fasolki zostawimy bo możemy xD i tak postanowiliśmy.

Opublikowano

Polecam serwer, ze względu na Lourta.

53119619897251308617.png

Już wkrótce Cantia.pl Prywatny serwer Metin2 Easy/Medium !

Opublikowano

Drzewa na kole nie pasują bo od kiedy drzewa wyrastają z kamienia ?

Dodatkowo gdy w m1 będą sklepiki to drzewa będą przeszkadzaly.

Można też się przyczepić do nazwy tematu "Mój Własny Serwer" c*****o to brzmi

:)

Pozdrawiam i powodzenia :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajnie ;-).

Ciekawi mnie ta ilość misji, czy graczom się to nie znudzi, bo jednak wykonać ponad 200 misji to trochę czasu zajmie.

Powodzenia z projektem.

Opublikowano

Polecam serwer, ze względu na Lourta.

Serwer nie wystartował, a ty już polecasz ^.^

@Te drzewa w mieście będą przeszkadzały, także moglibyście usunąć bodzie ze sklepu, a lekko zwiększyć ich drop. No nic, czekamy na serwer ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Specjalista
Opublikowano

Tabele bonusów zmienicie na standardową,jak będą spamić na chacie gówno się zobaczy xD :[

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@Te drzewa w mieście będą przeszkadzały, także moglibyście usunąć bodzie ze sklepu, a lekko zwiększyć ich drop. No nic, czekamy na serwer ;)

Skoro zna technika, to dlaczego miałby go nie polecić?

Ja już z tego miejsca mogę powiedzieć, że serwer będzie stabilny, bugów będzie mało, a klimat będzie bardzo fajny, jak na każdym serwerze lourta.

Mam nadzieję, że będzie to jednak bardziej medium niż hard, coś na styl heliuma.

Opublikowano

Te drzewka muszą być. Ustawienie NPC bez nich wyglądałoby bardzo tanio...

Tabele bonusów zmienicie na standardową,jak będą spamić na chacie gówno się zobaczy xD :[

Tabela bonusów jest taka a nie inna, ponieważ bony nadajemy w zupełnie inny sposób, jak na wszystkich serwerach. Te tabele, które znasz nie będą w pełni działać z naszym systemem, więc postawiliśmy na taką.

Skoro zna technika, to dlaczego miałby go nie polecić?

Ja już z tego miejsca mogę powiedzieć, że serwer będzie stabilny, bugów będzie mało, a klimat będzie bardzo fajny, jak na każdym serwerze lourta.

Mam nadzieję, że będzie to jednak bardziej medium niż hard, coś na styl heliuma.

Exp będzie bardziej pod hard, aby wszystko się wolniej działo i wszystko można było dłużej poznawać, aby się tak szybciej nie znudziło. Przez wiele aspektów serwera nie będzie on tak przewidywalny jak większość serwerów Hard.

Opublikowano

Lourt się tym razem nie popisał.

Serwer wygląda kiepsko, już samo M1 odstrasza i syf z questów.

Jak to M1 jest ładne i przejrzyste, to ja jestem "Latarnik" Henryka Sienkiewicza - Nie no, serio gówniano to wygląda, ja nie wiem gdzie wy mieszkacie, że u was drzewa rosną w centrum miasta na ulicy i brukowanym targu.

Co do questów, to nie jest trudno zrobić, że muszą wykonywać questy po kolei.

Przynajmniej syf z ekranu znika...

Wierzchowce standard.

Nowe umiejętności już dawno były na serwerach, więc nie powiedziałbym, że to jest coś nowego.

Beczki są nowością? Przecież to jest zwykły Metin.

Ja tam po obejrzeniu twoich filmów stwierdzam, że tam na razie nie ma żadnych nowości, których nie było na innych serwerach.

Ogółem serwery Lourta skończyły się na Almantii i każdy gracz to dobrze wie, więcej nabilibyście graczy reaktywując Almantie niż na tym co teraz robicie.

Helium jeszcze jakoś wyglądał, ale ten serwer widać gołym okiem, że robi byle jak.

No nic, jak się komuś podoba to niech wpada - Wiadomo.

Ogółem mogę polecić jedynie ze względu na Sh4ke (Mam nadzieje, że wie co robi i nie będzie później przepraszał swoich widzów w kolejnych produkcjach).

24b5car.jpg

Opublikowano

Lourt się tym razem nie popisał.

Serwer wygląda kiepsko, już samo M1 odstrasza i syf z questów.

Jak to M1 jest ładne i przejrzyste, to ja jestem "Latarnik" Henryka Sienkiewicza - Nie no, serio gówniano to wygląda, ja nie wiem gdzie wy mieszkacie, że u was drzewa rosną w centrum miasta na ulicy i brukowanym targu.

Co do questów, to nie jest trudno zrobić, że muszą wykonywać questy po kolei.

Przynajmniej syf z ekranu znika...

Wierzchowce standard.

Nowe umiejętności już dawno były na serwerach, więc nie powiedziałbym, że to jest coś nowego.

Beczki są nowością? Przecież to jest zwykły Metin.

Ja tam po obejrzeniu twoich filmów stwierdzam, że tam na razie nie ma żadnych nowości, których nie było na innych serwerach.

Ogółem serwery Lourta skończyły się na Almantii i każdy gracz to dobrze wie, więcej nabilibyście graczy reaktywując Almantie niż na tym co teraz robicie.

Helium jeszcze jakoś wyglądał, ale ten serwer widać gołym okiem, że robi byle jak.

No nic, jak się komuś podoba to niech wpada - Wiadomo.

Ogółem mogę polecić jedynie ze względu na Sh4ke (Mam nadzieje, że wie co robi i nie będzie później przepraszał swoich widzów w kolejnych produkcjach).

Matesh pierdolisz jak poczaskany jak to godają u mnie na Śląsku. Wyobraź sobie m1 bez naszych dodatków, czy postawienie "pustych" NPC.

Poza tym czy ono ma być przejrzyste ? Kto tak napisał, napiszę wprost patrz swoich map na Visterii, które robisz jak sam napisałeś z zegarkiem przez 22h.

Nie wiem jak Ty, ale wielu graczy już doceniło to co jest na serwerze i to że nie jest "Kolejna Reaktywacja" Balantii / Balmory. Ty oczywiście wiesz co sądzą gracze i wiesz że wszyscy chcą reaktywacja Almantii, bo będzie 10k graczy, szkoda że to było troszkę czasu temu i że wtedy było dobre, teraz nie jest, zresztą pliki Almantii są gdzieś na MPC wejdź / pobierz / zrób i masz 10k graczy i niesamowity zarobek. 

Dla mnie nowość to coś czego nie ma na PL'u i jest zmienione, dlatego pokazujemy wierzchowce, nowe umiejętności czy też zmienione przez Nas m1.

Dzięki za pochwałę, wiem co robię i wiem że nie przejadę się na Przemku :)

Opublikowano

Matesh pierdolisz jak poczaskany jak to godają u mnie na Śląsku. Wyobraź sobie m1 bez naszych dodatków, czy postawienie "pustych" NPC.

Poza tym czy ono ma być przejrzyste ? Kto tak napisał, napiszę wprost patrz swoich map na Visterii, które robisz jak sam napisałeś z zegarkiem przez 22h.

Nie wiem jak Ty, ale wielu graczy już doceniło to co jest na serwerze i to że nie jest "Kolejna Reaktywacja" Balantii / Balmory. Ty oczywiście wiesz co sądzą gracze i wiesz że wszyscy chcą reaktywacja Almantii, bo będzie 10k graczy, szkoda że to było troszkę czasu temu i że wtedy było dobre, teraz nie jest, zresztą pliki Almantii są gdzieś na MPC wejdź / pobierz / zrób i masz 10k graczy i niesamowity zarobek. 

Dla mnie nowość to coś czego nie ma na PL'u i jest zmienione, dlatego pokazujemy wierzchowce, nowe umiejętności czy też zmienione przez Nas m1.

Dzięki za pochwałę, wiem co robię i wiem że nie przejadę się na Przemku :)

Powiem ci tak, że Almantia bez bugów cieszyłaby się nadal popularnością, bo tam nie było nudno i miała swój klimat.

Co do dodatków to można to było zrobić w miarę, że to tak ujmę "normalnie" i elegancko, a nie nawalić na placu drzew wyrastających z bruku.

To nie jest tak, że jestem przeciwny dodawaniu nowych NPC, czy edytowaniu map, bo to jest bardzo dobra rzecz, ale wypadałoby to robić z głową, a nie byle jak.

Mi się tylko nazwa serwera podoba, bo jest adekwatna do jego twórcy, czyli Lourta aka Przemka.

Crados to zakładam, że od "kradnięcia" i powiem ci, że wręcz idealnie do niego pasuje.

Jeszcze mogliście uwiecznić trochę akcentu "ruchania kolegów w d***" w celu zarobienia pieniędzy, ale i tak jest dobrze.

Tak z ciekawości zapytam.

Jaki tam macie team?

@Edit

Dzięki za odpowiedź.

BMW nie mam i mieć nie będę, ale planuje zakupić Mazda RX-8.

To w przyszłości będziesz mógł pisać "Wariacie z czerwonej Mazdy RX-8".

BMW to kiepskie auta, a i tak pewnie się ktoś przyczepi do tego, że Mazda ma wankla i jest "niby" gorsza - Ale nie o tym w tym temacie.

Co do zmiany Lourta to wątpiłbym w to, bo świnia pazerna na kasę świnią pozostanie.

Gratulacje ci poznania go lepiej, ja znałem go dobrze i wiem co robi / kim jest.

Ty pewnie wiesz tylko tyle, że ma na imię Przemek i robi serwer do Metin'a.

Szkoda, że w Teamie nie ma już Iguany i jego brata, musiał im Lourt jakoś zaszkodzić, a niby tacy dobrzy koledzy byli.

Ja ci powiem tyle, że jesteś dla niego kolejnym "frajerem", który ma mu dać zarobić.

Ale spokojnie też kiedyś bylem jego "frajerem", także nie martw się minie trochę czasu i zrozumiesz.

Jak ty myślisz, że jakbyś nie nagrywał, to Lourt wziąłby cie do teamu jako swojego kolegę, to jesteś w wielkim błędzie.

Zrób sobie eksperyment, powiedz Lourtowi, że kończysz z youtubem, to kopa w d*** dostaniesz i tyle z tego będziesz miał.

Powodzenia w stawianiu tego serwera i jestem w stanie ci zagwarantować, że za jakiś czas napiszesz "Matesh miałeś racje".

Ps. Weź trochę dystansu do serwera i nie przejmuj się aż tak krytykami, bo się wykończysz.

24b5car.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak, że Almantia bez bugów cieszyłaby się nadal popularnością, bo tam nie było nudno i miała swój klimat.

Co do dodatków to można to było zrobić w miarę, że to tak ujmę "normalnie" i elegancko, a nie nawalić na placu drzew wyrastających z bruku.

To nie jest tak, że jestem przeciwny dodawaniu nowych NPC, czy edytowaniu map, bo to jest bardzo dobra rzecz, ale wypadałoby to robić z głową, a nie byle jak.

Mi się tylko nazwa serwera podoba, bo jest adekwatna do jego twórcy, czyli Lourta aka Przemka.

Crados to zakładam, że od "kradnięcia" i powiem ci, że wręcz idealnie do niego pasuje.

Jeszcze mogliście uwiecznić trochę akcentu "ruchania kolegów w d***" w celu zarobienia pieniędzy, ale i tak jest dobrze.

Tak z ciekawości zapytam.

Jaki tam macie team?

Już odpowiadam wariacie w BMW czarnym.

Crados nie pochodzi od kradnięcia, zwisa mi jaka jest przeszłość Lourta, bo się zmienił i jak poznałem go lepiej teraz to jest zupełnie przeciwnie do tego co napisałeś.

Ja, Przemek, Kirek, Adaś to nasz Team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...