Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta na tym samym emailu ale innym serwerze

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was bardziej doswiadczonych  graczy s&f pytanie. Czy jezeli mam na 1 emailu konta ale kazde konto jest na innym serwerze ? np na s5 mam wojownika na s15 maga a na s27 zwiadowce i one sa na tym samym emailu ( mam jeszcze chyba pare kont ale nawet sam nie wiem xD ) to czy jest za to ban?

Opublikowano

Nie, ponieważ wdg regulaminu można mieć 1 konto na każdym serwerze. Email nie ma nic do tego <3

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Ale 2 konta na jednym świecie na innych e-mailach = ban ?

To jeszcze wiem i tak jest za to ban bo te samo IP poprawcie mnie jak sie myle :P tez mialem 2 konta ( 2 mialo maly lvl gralem na nim z 10 - 15 minut ) ale to 2 usunolem to przeczytalem ze nie mozna :c

Opublikowano

Nic nie grozi za używanie 1 adresu email na różnych światach. Jednak gdy masz kilka kont na 1 serwerze możesz dostać bana, chociaż to się rzadko zdarza i ktoś musi Cię zgłosić do supportu. Pamiętam taką sytuację na s10, miałem bitwę z gildią, w której grał 1 człowiek posiadający 30 kont 150 lvl+ xD Ktoś wysłał ticketa z prośbą o porównanie adresów IP i cała gildia wymarła.

Opublikowano

Nie ma za to żadnej kary. Wszystkie konta na innych światach mogą być na tym samym emile co np konto na s19 czy też konto na s21. :)

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...