Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dota jest darmowa

arni12pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w tytule czy w dote mozna grać za darmo czy trzeba ja wykupic na steamie zeby zagrac kiedys trzeba bylo dlatego w nia nigdy nie gralem chcialbym spróbowac swoich sił ale nie wiem czy jest za darmo prosze o pomoc i porade

Opublikowano

Gra jest za darmo, polecam Ci ją, jeśli nie grałeś zbyt długo w LoLa, bo gra jest trudniejsza niż League of Legends. Ja ogólnie gram w LoLa, ale Dota jest lepsza (dla mnie) ze względu na mechanikę itp. Mi nie szło przez przyzwyczajenia z LoLa, więc nie gram w Dote ^^.

Opublikowano

Kto lubi ten wydaje kase na sims stroje ale ogolnie Tak darmowa. Steam / instalka i grasz.

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Kto lubi ten wydaje kase na sims stroje ale ogolnie Tak darmowa. Steam / instalka i grasz.

Czasem i na "stroje" nie muszisz wydawać :)

Wystarczy dobrze na lounge obstawić.

Opublikowano

Dota to gra darmowa, nie wiem jak teraz jest, ale kiedyś jak ja dostawałem dote musiałem wypełnić ankiete i czekać ok 2 tygodni, teraz nie wiem bo jestem szczęśliwym graczem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...