Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Orianna, Renekton czy może Zyra?

Sestero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam równo 490 RP i chciałbym kupić nowego bohatera do mojej kolekcji z wyprzedaży :P
Kogo doradzicie?

Orianna
Renekton
Zyra

ew. Kha'Zix ale nie wiem czy warto po tym "reworku"

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz postaci na mida bierz Ori ,jeśli na topa bierz Rene. Zyre ci raczej odradze wypadła z mety.

Opublikowano

Renekton aktualnie król topa. Kontruje prawie wszystkich. Niesamowite możliwości 1-2vs1. Najłatwiejsza farma w grze. Dodatkowo nie ma many. Bestia w erly .

Możesz kupić też orianne ale to dosyć trudna postać.

Opublikowano

Renekton aktualnie król topa. Kontruje prawie wszystkich. Niesamowite możliwości 1-2vs1. Najłatwiejsza farma w grze. Dodatkowo nie ma many. Bestia w erly .

Możesz kupić też orianne ale to dosyć trudna postać.

Król topa który jest niszczony przez:

-Ryze'a,

-Nasus'a,

-Jayce'a,

-Yorick'a.

Wymieniać dalej? Wszyscy uważają go za niewiadomo jak silnego prawda taka że counterpicków na niego jest od zalania.

Polecam Ori bądź tego kha'zixa. Mam go wymainowanego i przez ten pseudo nerf w late game jest silny jak nigdy.

Pozdrawiam.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Król topa który jest niszczony przez:

-Ryze'a,

-Nasus'a,

-Jayce'a,

-Yorick'a.

Wymieniać dalej? Wszyscy uważają go za niewiadomo jak silnego prawda taka że counterpicków na niego jest od zalania.

Polecam Ori bądź tego kha'zixa. Mam go wymainowanego i przez ten pseudo nerf w late game jest silny jak nigdy.

Pozdrawiam.

Nasusa? Pozdro z podłogi. Renekton jedzie na linii Nasusa jak chce...

co do ryza i jayca to się zgodzę ale takie są postacie. Ktoś je musi kontrowac.

Opublikowano

Na ~50 gier nasusem w tym około 15 na renusia przegrałem z nim 2 lub 3 razy. Fakt do 6 jest ciężko ale potem renuś nawet podejścia nie ma. Pozdrawiam z sufitu.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Na ~50 gier nasusem w tym około 15 na renusia przegrałem z nim 2 lub 3 razy. Fakt do 6 jest ciężko ale potem renuś nawet podejścia nie ma. Pozdrawiam z sufitu.

W niższych dywizjach to ja nasusem potrafię wygrać z teemo.. Fakt jest taki że jeżeli renekton gra agresywnie i obija nasusa e+w+q+są+e potrafi zadbać sporo dmg wychodząc bez szwanku...

Opublikowano

Polecam khazixa, jak się go ogarnie naprawdę niszczy. Co prawda ja wolę bardziej na topa ale na mida też ok.

+OP dmg z Q po ewolucji

+Dobry Escape (Ult + Jump z E + Slow z W)

+Heal

+Szybkie i łatwe kille

+Łatwy dive na kogoś kto ma low hp jak ma się ewolucje E (odnawia sie jump jak się kogoś zabije lub asystuje)

+Duży dmg

-Dosyć łatwy do skontrowania

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...