Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem do jazdy dowolnej

johwar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc w sprawie wejścia na świat. Więc, mam na koncie trzech kierowców, 6,9 i 10 lvl, an 6 i 9 spokojnie wchodzi na świat, lecz gdy klikam "enter world: na tym 10 lvl'u, to wyświetla się w dolnym lewym rogu "proszę czekać" i nagle się blokuje. 

P.S; Grałem w to kiedyś, ale przestałem, a teraz kumple mnie namówili, no i nie działa a chciałbym mieć tego kierowce . 

Bardzo proszę o pomoc :) i z góry dziękuje.m ( dołączam plik ze zdjęciem)

post-172719-0-32765600-1403352079_thumb.gif

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Twoim miejscu skontaktowałbym się z EA i zgłosił ten problem.

Jeśli błąd występuje tylko na jednym kierowcy to wina musi leżeć po stronie serwera.

Możliwe, choć mało prawdopodobne. Ja gram ponad dwa lata w NFS World i po raz pierwszy widzę takie coś. Daj raport ze speedtest.pl a zerknę na twój internet tak na wszelki wypadek. W NFS World jest tak, że jeśli jest problem ze strony serwera to maja go wszyscy, choć mało kto ma trzech kierowców. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Możliwe, choć mało prawdopodobne. Ja gram ponad dwa lata w NFS World i po raz pierwszy widzę takie coś. Daj raport ze speedtest.pl a zerknę na twój internet tak na wszelki wypadek. W NFS World jest tak, że jeśli jest problem ze strony serwera to maja go wszyscy, choć mało kto ma trzech kierowców. 

Do tego net nic nie ma skoro nie może wbić tylko na jednego kierowce.

Tak jak mówił volume, pisz do EA, sam nie naprawisz jednego kierowcy, po wina nie leży po stronie twojego sprzętu lub łącza.

Opublikowano

Z tą różnicą, że Ty grasz... a on grał trochę i miał kilka lat przerwy. Bóg wie co się przez ten czas działo na jego profilu, najprawdopodobniej kierowca się zbugował i wymagana jest interwencja administracji gry.

I tak jak arl napisał, internet nie może być przyczyną tego błędu - przecież na innych kierowcach wchodzi do wolnej jazdy bez problemu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...