Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer z morele

ZIOM1996

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Zamierzam zamówić komputer z morele.net i ludzie mówią żeby sprawdzić paczkę przy kurierze tylko ja nie wiem co tam dokładnie sprawdzać?, czy mogę otworzyć komputer przy kurierze i sprawdzić czy w środku jest ok?,czy nic nie jest połamane itd.?

Im a professional bandit, kill or be killed .

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, w FAQ i w mailu ci piszą że masz prawo do tego, ale nie możesz podłączyć komputera tylko otworzyć paczke zobaczyć czy komputer jest otworzyc czy nie ma nic połamane itp. Ale jak paczka nie wzbudza wątpliwości to nie musisz jej otwierac , ja komputer z morele dostałem 3tyg temu bardzo ładnie zapakowany zabezpieczony , nie ma prawa nic sie uszkodzic wiec nie masz co sie martwic.

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Dobra dzięki za info :] zamawiam za ok. tydzień kompa, jeszcze jedno ile czekałeś na kuriera?

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

zamówiłem w środe, i miałem w poniedziałek bo nie mieli karty graficznej a normalnie to tak 2-3 dni .

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...