Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graves co i jak?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maksujesz q a build ja na standardowego adc. A grać nim wystarczy jak zwykłym adc tylko trzeba ogarnać zasięg q i e i umiejętnie rzucać w (Niekiedy w uratowało mi życie ;P)

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Build hmm.. Testowałem zamiast BT (strasznie nie lubie tego nowego bt...) ten nowy item i nawet super się sprawdza. Jako iż graves całkiem sprawnie traci manę (zajebiscie w c**j traci mane. Za duże koszty...) ten item jest mega. Reszta jak na typowego ADC (tylko nie składaj BT ! Zamiast BT masz ten item nowy dla adc) Grałem kilka gier nim i stwierdziłem, że całiem spoko. Maxujesz Q, traf W, a łatwiej uciekniesz, nie wiem czy jego E przelatuje przez ściany, ale wydaje mi się, że przez niektóre przeleci (coś jak W nidalee). No i ogarnij zasięg bo ma bardzo amły, ale ten burst <3

Opublikowano

Polecam najnowszy item ten odnawiający manę, po za tym standard adc build.

Maxujesz R > Q > E > W.

Jest to raczej dość agresywny pick, przy czym w defensywie też się spisuje :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Graves przez nerf(zmiane) krwiopijcy (chyba tak się to zwie) jest teraz dużo słabszy niż wcześniej. 

Ja polecam go teraz składać tak:

Start item> IE>Tancerz>Buty Berserki>LastWhisper>Krwio i Botrk . Jak coś na def to zamiast tego botrka

Opublikowano

Maksujesz q a build ja na standardowego adc. A grać nim wystarczy jak zwykłym adc tylko trzeba ogarnać zasięg q i e i umiejętnie rzucać w (Niekiedy w uratowało mi życie ;P)

co k***a? Grać jak normalnym adc?   Graves jest innym adc od reszty.. on polega na swoim burście. Jest on bardzo słaby jak ma skille na cooldownie bo jego potęga jest w combo Q+R lub ewentualnie W+Q+R w środek TF'u. 

Opublikowano

Słaby Graves ? czy ty ocipiałeś. 

Gram nim często "Mainuje ADC"

i Graves robi rozpi.....l na bocie, warto go pickować jak enemy ma tankowaty team.

No i podstawa farma, bo inaczej cieńko, w żadnym wypadku nie składać BOTRK  bo szkoda slota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...