Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie duzo broni za darmo !

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio stwierdziłem że pogram sobie w WR. Chciałem wejść na swoje konto, ale pomyliłem passy i wszedłem na konto które kiedyś stworzyłem i tylko leżało. Nie mam na nim nawet retaili, bo nie zrobiłem ich, natomiast mam ogrom drogich broni znikąd. Za co je mogłem dostać ? Ktoś może wie ? Proszę was o pomoc, bo jeżeli jest opcja na ich zdobywanie to chciałbym ten sposób znać. Na konto miałem 0 kili, dedów, 0% nic nie robione było. Tylko zalogowane i wyłączone.
Pozdrawiam.

SS:

assault.jpg

medic.jpg

sniper.jpg

heavy.jpg

engineer.jpg

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Tak podejrzewałem, ale raczej nie, bo na konto na które chciałem wejść pierwotnie i wszedłem po czasie, dostałem itemki za powrót i tam jest XM8, 5th slot, TMP9 i jeszcze pare syfów, ale nie t-bomb na 60 dni i tak dalej ... 

49617363.png

Opublikowano

To są itemki na powrót. Nexon jeszcze nic o tym nie chce powiedzieć, ale to jakie rzeczy dostajesz, prawdopodobnie zależy od tego jak długo twoje konto było nieaktywne.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No dobra to dziękuje wszystkim ;) Czyli po jakieś 9 miesiącach nieaktywności dostajemy takie itemki.
Temat do zamknięcia.

49617363.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...