Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator/Technik/Pomoc przy forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

766131403340336770658.png

Nazywam się Piotrek, lat 18.

Mam do zaoferowania Wam pomoc przy forum na silniku IP.B, ewentualnie MyBB.

Forami zajmuje się już od dobrych paru lat, głównie były to fora na silniku IP.B, dlatego najswobodniej czuje się podczas pracy na nim.

Oferuje

Zainstalowanie forum

Pomoc w sprawach technicznych (błędy sql, błędy aplikacji itp)

Wszelką modyfikacje forum od strony wizualnej

Wszelkie edycje rang, działów, różnych aplikacji czy uprawnień.

Pomoc przy edycji skinów

Pomoc przy instalacjach aplikacji

Udostępnienie aplikacji/dodatków które są płatne (nawet te od IPS.u, typu Galeria, Download, Blogi)

Spolszczenie wszelkich modyfikacji.

Wykonanie drobnych prac graficznych odnośnie forum (ikonki, logo, elementy skinu, nagrody itp)

Oczekuje

Dobrego kontaktu

Konkretnego wytłumaczenia co ma na forum być, a nie coś w stylu (masz tu pasy, rób forum)

Mocnego hostingu, bądź maszyny.

Dostępu do FTP/ACP (w zależności od zawartej umowy, czy na stałe, czy tylko jednorazowo mam pomóc)

W zależności od pracy - wynagrodzenia. (Jednakże, jeżeli ktoś oczekuje pomoc przy forum ze względu na błędy i tak dalej - pomagam bezinteresownie, chyba, że naprawa błędów potrwa dłużej niż 20minut)

Licencji, bądź nie. Posiadam oryginalne pliki, mogę je wgrać, jednakże licencja pisemna i wpisanie jej należy do Was, nie sponsoruje forów.

Za nim coś napiszesz o mnie, skrytykujesz - spytaj się osób, które ze mną współpracowały jakie mam podejście do wykonywanej pracy, co potrafie i jakie wkładam zaangażowanie w projekt.

Bezpodstawne opinie (czyt. hejt) będą raportowane, nie widzi mi się w kolejnym ogłoszeniu ten sam syf i spam.

Kontakt

GG:  49423322

PW na forum

Posiadam TS3.

Jeżeli ktoś chce moje ''portfolio'' to podam na gg, co prawda jeszcze nie skończone, ale można zobaczyć tak +/-

Opublikowano

Niby można polecić.Wie czego chce i nie lubi być robiony " w chuja " więc nie radzę pisać jeśli ktokolwiek ma taki zamiar.Ja niestety sobie leciałem w chuja no i taka sytuacja xD

Opublikowano

Serdecznie Polecam :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Polecam. Bardzo dobrze wykonuję swoją prace, gorzej z zachowaniem, lecz można na spokojnie go zabrać do Teamu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Chyba się nie nauczysz, i nadal nie poprawiłeś for.

Jak ktoś tak nierozumliwy może zajmować się czymkolwiek?

Wykonaj mi galerię

Przychodzi z downloadem 8S

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Chyba się nie nauczysz, i nadal nie poprawiłeś for.

Jak ktoś tak nierozumliwy może zajmować się czymkolwiek?

Wykonaj mi galerię

Przychodzi z downloadem 8S

Pozdrawiam serdecznie.

Cześć.

Marny jesteś, widziałem, że pokazałeś i błąd, ba... wiedziałem o nim, jednakże zapomniałem go poprawić, bo raz - miałem blokade i zapomniałem, dwa - robie 5 rzeczy na raz, dla dobrego spokoju poprawiłem, i na przyszłość mi nie spamuj w ofercie.

Opublikowano

Cześć.

Marny jesteś, widziałem, że pokazałeś i błąd, ba... wiedziałem o nim, jednakże zapomniałem go poprawić, bo raz - miałem blokade i zapomniałem, dwa - robie 5 rzeczy na raz, dla dobrego spokoju poprawiłem, i na przyszłość mi nie spamuj w ofercie.

Nie polecam, nie warto korzystać skoro ktoś sobie zapomni co miał zrobić...

Opublikowano

Jako administratora forum harnasia polecam, nie jest to osoba stawiająca fora na tutach ma doświadczenie, które pozwala mu na samodzielne przygotowanie forum. 

Opublikowano

Niet pamiętam jak tyrali cię na ts3 i na forum, więc rozpierdzieliłeś forum i uciekłeś :c jakie to przykre ten koleś to BK ;] To nie "hejty" jak to nazywasz tylko prawda.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Niet pamiętam jak tyrali cię na ts3 i na forum, więc rozpierdzieliłeś forum i uciekłeś :c jakie to przykre ten koleś to BK ;] To nie "hejty" jak to nazywasz tylko prawda.

Nigdy nie było takiej sytuacji, więc jeżeli masz coś pisać takiego, to nie pisz. Rzadko kiedy siędze na Tyralni, a juz na pewno nie siedzę jak mam rangę administracyjna, bo dla mnie to i tak jest smieszne wyzywać ludzi przez kabel :v Wiec nie pleć bzdur kolego, pewnie mnie pomyliłeś z kimś innym.

Opublikowano

Licencji, bądź nie. Posiadam oryginalne pliki, mogę je wgrać, jednakże licencja pisemna i wpisanie jej należy do Was, nie sponsoruje forów.

Harnaś, rozjebałeś... xD

każdy może pobrać oryginalne pliki nawet bez licencji. Wiem, bo pobierałem :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...