Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery są aktualnie wyłączone ...

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przez ostatnie 2 miesiące nie odpalałem worlda, lecz wylegiwał się on na moim dysku. Gdy po 2 miesiącach chce go odpalić wyskakuje mi komunikat

" Serwery są aktualnie wyłączone prosimy o cierpliwość" 

Serwery na 100 % działają ponieważ kolega odpala gre normalnie na swoim komp. Z góry mówię że renstalowałem grę kilka razy , czyściłem dysk , usuwałem rejestr wszystko co się da CCleanerem i dalej nic.

Za pomoc daje aż limit like ponieważ jest to teraz dla mnie bardzo ważne i szukam jak najszybszej pomocy :)

PS:

Połącznie internetowe jest dobre ponieważ gram w inne gry na multi i wszystko z pingiem itd. jest okej i dodatkowo zauważyłem że ten sam problem pojawia się gdy chcę się zalogować na origin (Nie na stronie lecz na program) wyskakuje mi że logowanie jest aktualnie niemożliwe czy coś takiego a podobnie jak w worldzie kolega może zalogować się normalnie, dodam że próbowałem z wyłączonymi zaporami i usuniętym antyvirusem.

Opublikowano

Dziwne, a zrób testowo nowe konto, i sprawdź czy na nim możesz.

Opublikowano

Sprawdź czy na stronie nfsa masz serwery online, jeżeli są włączone a ty masz inaczej to instaluj jeszcze raz nfsa

93988298266825447943.png

Opublikowano

Dziwne, a zrób testowo nowe konto, i sprawdź czy na nim możesz.

Nie działa mi strona nfs a poza tym jeśli reinstalowałem gre to przecież e-mail sie nie zapisał a ja nawet lunchera odpalić nie moge bo ten błąd wyskakuje  :(

Sprawdź czy na stronie nfsa masz serwery online, jeżeli są włączone a ty masz inaczej to instaluj jeszcze raz nfsa

Uważnie czytaj co napisałem w temacie ...

Opublikowano

NAPRAWIŁEM :)

Wystarczyło wejść (w  windows xp) panel sterowania>opcje internetowe > połączenie > zaawansowane> i odznaczyć wszystkie haczyki przy Ustawieniach proxy i zaznaczyć użyj domyśle

Gra śmiga jak dawniej, jeśli ktoś ma problem przekierujcie go tutaj, rozdaję + za najrozsądniejesze odpowiedz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...