Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tania myszka z macro( autofire) i xClickiem

MobiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat dotyczy konkretnej gry : Minecraft jednak mowa tu o myszce.

Poszukuję jakiejś taniej ( do 100 zł) myszki,  która posiada działający w Minecraft macro ( trzymanie przycisku działa jak jego ciągłe clickanie) oraz xClickera czyli guzika, który za 1 kliknięciem powoduje minimum 2-3 kliknięcia w grze w tym sammym czasie. Dobrze by było aby mysz posiadała sporo dpi oraz żeby nie rozleciała sie z powodu chińskich części. Znalazłem już mysz A4TECH Bloody V7 lecz nie jestem pewien czy ten triple , który jest opisany na myszce będzie działał poprawnie w grze Minecraft ( bez macro by się obeszło,ale jednak przydałoby się bardzo ) . Chcę aby myszka posiadała również 2 lub 3 dodatkowe guziki, które będe mógł przypisać do tej oto gry ( myszka bloody v7 cos takiego ma ) . Prosiłbym o wmiare szybkie i dokładne odpowiedzi co do wyboru myszki .

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Według mnie v7 najlepsza a ten triple chyba bedzie działał , w takiej cenie nic lepszego nie znajdziesz :)

Opublikowano

Dzięki za info poszperam jeszcze a jak nic nie znajde ciekawego to zamówie jeszcze dziś tę v7.

Wtf, przecież w Windowsie da się włączyć blokadę kliknięcia, a double click jest nawet w tanich myszkach. Ale bloody v7 to dobry wybór.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wtf, przecież w Windowsie da się włączyć blokadę kliknięcia, a double click jest nawet w tanich myszkach. Ale bloody v7 to dobry wybór.

Hmm , ale ja chce mieć pod to osobny guzik , a na mojej myszce są tylko LPM i PPM blokada kliknięcia wtedy sprawiałaby , ze nieógłbym normalnie korzystać z komputera no nie. Chyba ze da sie to włączać i yłączac wmiare szybko. Nie potrzebuje podczas gry zawsze tego macro wiec to nie jest zastosowanie dla mnie :D

Tak wiem że jest w tanich nawet za 10 zł ale takei za 10 zł maja zwykle mało dpi i są to poprostu gówna a taka v7 ma tripla dodatkowe 2 guziki + jest wykonana z dobrych materiałów więc jednak v7 jak an swoja cene to coś zajebistego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...