Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie bo kupiłem 4 mies temu taki jakiś szajs myszke po miesiącu mi się ona rozwaliła i odniosłem na gwarancje i dali mi nową i teraz zwnou ona mi się rozwaliła taką samą dali i tym razem po 3 miech pusiła ona (to samo co przedtem się rozwaliło).Pytanie brzmi czy dadzą mi teraz znowu myszkę na gwarancje?? Czy jest jakiś limit na gwarancje???

Dobra a jeśli nie dadzą to niech ktoś mi doradzi jaką myszkę kupić mam chce aby była do 40 zl i duża i wygodna i ,żeby miała mocnego scrolla bo to mi się rozwaliło w tej myszce co mam a scrolla często do gier używam.

Dzięki za pomoc i lajk.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

1.Powinni ci ją oddać, ale każdy może mieć dość takich wymian, jeżeli cos to poproś ich o zwrot pieniędzy.

2.Co do myszki to radze ci dozbierac ok.90zł i dostać na prawdę dobrą mysz taką jak A4tech Bloody Gaming V7  :) Na niej poczujesz przyjemne granie mocne dpi itp... :D

Opublikowano

do grania <szajs>

normalne uzytkownie <spoko>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...