Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z częstym attempting to reconnect

DrPasztet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od pewnego czasu podczas gry wywala mi "attempting to reconnect" ( wywala mi wtedy cały internet z laptopa , wiem bo dostaje dc z ts ), nie wiem czym jest to spowodowane. Proszę o pomoc.

Opublikowano

ja sie przyłączam do pytania, ale u mnie jest podobny problem, a konkretnie, mój internet bardzo często łapie packet-lost'y średnio jest od od 0.5% do 2.5% jednakże czasem potrafi skoczyć do 5% i wyżej , wtedy lol zaczyna wariować , minionki przestają sie ruszać , gdy zginą dalej są jakby żywe i atakują dalej , ja sie moge ruszać jednak nie ma animacji ruchu , postać robi coś w stylu ślizg brzuszny w stylu pingwinim , tak samo ze skillami , skill zostaje uzyty ale animacji nie ma żadnej , tylko informacja na pasku hp/mp ze mana zeszła , i tak jest czasem do 1 minuty , zanim nie wymusze Attempting to recconect (odłącze sie od neta poczekam z 5-10 sekund by gra przestała mieć neta i połączę ponownie z wi-fi)

Opublikowano

Zaraz się posypią teksty typu przeskanuj komputer, sprawdź czy router masz podłączony itp., ale pierwsze co powinieneś zrobić to zadzwonić do dostawcy czy u niego wszystko jest w porządku, a gdy powie Ci, że tak to możesz pytać internety bo czasami jeden telefon może rozwiązać twój problem, więc po pierwsze - zadzwoń do dostawcy i przedstaw mu swój problem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...