Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod - konfiguracja exp bota

wh222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest taki problem:

Odpalam wszystko ok, lecz bocik stoi dosłownie na 1 spocie.
Nie przemieszcza się dalej.

Zaznaczona opcja walk & search, niestety przycisk "add" na Farm Coordinates, nie działa. nic się nie dzieje.

Jak mogę mu ręcznie wpisać, ew. co zrobić?

Drugi problem swoją drogą: Za każdym razem jak wyłącze okieko moda pisze mi że program przestał działać... wtf? Czemu tak się dzieje? I nie mogę zwczajnie zamknąć "x'em" okna :/

Opublikowano

Bocik może stać na jednym spocie bo możesz mieć zaznaczoną opcje atakuj w zasięgu a farm coordinaty to musiałbyś wejść metin2>hackbar>farm_cordlist coś takiego i tam wpisać ale dużo pierdzielenia z tym

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Farm ? w zasięgu nie ma czegoś takiego ustawiasz kordy i postać łazi Ci tam gdzie podałeś kordy a jak znajdzie metka na swojej drodze to podchodzi do niego i go rozwala

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Troszke inaczej to wszystko chyba porabane ale ok :)
Juz sobie troche zedytowalem, usunalem caly pakiet farm w zasiegu z plikow i lata ladnie.
Bez koordynatów, których swoja droga sie nie da wpisac... nie wiem czemu, opcja nie dziala. Nawet z plikow.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...