Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMORPG

Mati2027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam darmowej gry MMORPG na wakacje, która powinna mieć zalety wymienione poniżej:

- brak kont VIP w grze, brak Pay2Win, brak abonamentu, może być jakiś itemshop

- jak najlepsza grafika (mam dobrego kompa i spokojnie obecnie każda gra mi pójdzie na max. ustawieniach), ale nie może być jak z anime lub cukierkowa

- gildie/klany lub chociaż drużyny

- misje (najlepiej co poziom + poboczne)

- mile widziany rozwinięty crafting, ciekawy i nie skomplikowany

- mile widziane mounty, wierzchowce

- najlepiej klimat średniowiecza, choć niekoniecznie

- język polski lub angielski

Przypadły mi do gustu poniższe, darmowe gry MMORPG:

- Metin2

- Neverwinter

- Aion

- Mythos (gra zbankrutowała, serwery wyłączone)

- ArcheAge

- Tera

Opublikowano

Darmową grę bez P2W nie znajdziesz, możesz szukać gier w których zakup przedmiotów ItemShop nie wpływa na siłę naszej postaci.

Zobacz Continent of the Ninth (C9 Online) - w Item Shopie znajdziesz tylko itemy które upiększają naszą postać wizualnie.

Jeśli Ci się nie spodoba, to sprawdź Guild Wars 2 i ją kup, naprawdę się opłaca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Wreav w Terę już grałem

Przypadły mi do gustu poniższe, darmowe gry MMORPG:

- Metin2

- Neverwinter

- Aion

- Mythos (gra zbankrutowała, serwery wyłączone)

- ArcheAge

- Tera

@peter771
Nie każda gra, która oferuje coś więcej w ItemShop niż zmiana wyglądu jest Pay2Win.

(Wikipedia)

Niektóre gry free-to-play pozwalają graczom płacącym za dodatkowe przedmioty i funkcje zdobyć dużą przewagę nad graczami niewydającymi pieniędzy. Takie gry określa się mianem pay-to-win („płać, aby wygrać”).

dodatkowo F5

Opublikowano

Słuchajcie jest taka gra. taką grą jest RIFT. Polecam gorąco gra jest świetna i za niedługo ma wyjść duży dodatek. :))

Opublikowano

Aion jest najlepszą grą ponieważ tam nie ma tak że płacisz i jesteś koks.

Chyba cie pogielo czlowieczku. Bez gold packa za real kase nic nie zdzialasz . Ani nie mozesz handlowac ani zarabiac ani nic. Jeszcze kiedys mozna bylo kupic gold packa w grze a teraz zakazali dlatego ze byly "oszustwa". Tak jak mowilem polecam rift. Bardzo rozbudowana i mila gra.

Opublikowano

Chyba cie pogielo czlowieczku. Bez gold packa za real kase nic nie zdzialasz . Ani nie mozesz handlowac ani zarabiac ani nic. Jeszcze kiedys mozna bylo kupic gold packa w grze a teraz zakazali dlatego ze byly "oszustwa". Tak jak mowilem polecam rift. Bardzo rozbudowana i mila gra.

No to chyba tylko ty nic nie zdziałasz ja jakoś gram i dobrze idzie
Opublikowano

No to chyba tylko ty nic nie zdziałasz ja jakoś gram i dobrze idzie

No moze teraz grasz ale na 50 poziomie nic nie zrobisz. Ale jak wolisz strac czas na gre p2w

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...