Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack jak hack. Chcesz wbić challenger i się nie na męczyć? Jest sposób. Czy psuje całą przyjemność z rozgrywki? Raczej tak samo jak BoL. Najwyżej urośnie ci e - fiut o kilka cm bo zrobisz staty 10/0.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Dropowanie gier jest bez sensu, zrobisz 15/0 bez żadnego wysiłku, wbijesz challengera i nawet nie będziesz miał z tego satysfakcji.

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie. Jaki jest sens uzywac dropa na normalach? bo gralem sobie wczoraj a tu j*b drop i jaki jest tego sens?

Jaki jest sens grania przez 50 minut przegraną grę bo enemy lubi sobie pofarmić zamiast w końcu spushować do nexusa? Jak chcę to dropuję.

Opublikowano

Jaki jest sens grania przez 50 minut przegraną grę bo enemy lubi sobie pofarmić zamiast w końcu spushować do nexusa? Jak chcę to dropuję.

Hmm jezeli grasz tylko dla wygranych to ja ci gratuluje. Lola powinno sie traktowac jako dobra zabawe a nie. Grasz i nagle drop no kur.wa po co? bo nie umie sie przegrywac?

Opublikowano

Hmm jezeli grasz tylko dla wygranych to ja ci gratuluje. Lola powinno sie traktowac jako dobra zabawe a nie. Grasz i nagle drop no kur.wa po co? bo nie umie sie przegrywac?

Czasem mozna spotkac Serdecznego Trolla ktory bedzie ci specjalnie Wyjebywac gry, nie tylko dla winow i dywizji.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

.pl jest w tym przypadku nie domeną a rozszerzeniem pliku pisanym w język Perl (.pl)

Wpisz w google "dropbox g3m.pl" i coś znajdzie.

Opublikowano

Jeżeli to posiadasz to nawet ok, ale trzeba w tym zachować zdrowy rozsądek, bo jak masz 20 gier wygranych pod rząd to przypał jest, ale to jest oszukiwane samego siebie, a potem wszyscy mają problem, bo w diamencie 1 są sami słabi gracze..

Opublikowano

co zrobić teraz z tym plikiem jak już pobrałem? bo nie ogarniam :(

Ty najlepiej nic nie rób, bo sie na tym jeszcze przejedziesz, pewnie jeszcze chcesz to robić na swoim IP.? Gratuluję, tylko potem sie zdziwisz jak Ci Riot zawiadomienie o karze wyślę xD ychh wszędzie tacy są ;_; następny chce do diamentu bez skilla dojść :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...