Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy vayne na topie nadal da rade?

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc orientuje się ktoś czy vayne na topie nadal daje rade? ;d Na teraz moja liga to gold 5 ( może niezbyt dobra ale dla mnie całkiem dobra ;d). Uda się na takim poziomie ugrać vayne na topa?

A i przy okazji podesłałby ktoś linka z tego co pamiętam do strony która dawała rekomendowane picki na daną lige/dywizje o ile taka strona jest?

Opublikowano

Daje radę w zależności od enemy topa.

Na takiego Renektona jest genialna.

Opublikowano

Jest dobra na postacie typu Renekton, Jax etc.

Jak najbardziej opłaca się pickowac na top'a jezeli mamy tanky jungler'a bo w lacie może być ciężko.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Często sie spotykam z osobami , które grają właśnie na topie Vayne/Draven. Ale niestety i tak w efekcie przegrywamy gre. Nie ma inicjacji , osoba ta nie zna własnego miejsca w TF . Myślę że w platynie , ugrałbyś coś nią .:>

Opublikowano

A jakie ona dostała ninja buffy?

na botrka. Na topie lepszy taki botrk niżeli poprzedni.

Vayne vs jax, rene, nasus... OP S**T.! Tyle, że sliver... Kumpel pisze "Vayne top" na to koledzy z silvera "fcuking nooob vayne is adc not top idiot bronze" wygrał linie w c**j rozejabał gre to te cipy nic nie gadały... ehh szkoda gadać :|

Opublikowano

Vayne ogólnie jest mocna, ale jak ktoś ma ją opanowaną w 100% i wie, jak nie nafeedować i z siebie zrobić taką "fiorę".

Vayne jest mocna na ADC jak i na topie, ale na jakiegoś jaxa nie polecam :P.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...