Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdrawiam ze smurfa

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caitlyn i Leona zrobiły robotę, pomijając fakt że będąc w goldzie masz 66 farmy w 20 minucie?

# Edit,

grasz na laptopie?

Jeśli tak to wyjmij baterię graj na samym kablu, bo ładując naładowaną baterię psujesz ją, ja od ponad roku mam baterię wyjętą, gdzieś leży - nie zamierzam psuć sprzętu, POLECAM : )

Opublikowano

Smurf? A nie czasem główne konto? :D

nah.

Caitlyn i Leona zrobiły robotę, pomijając fakt że będąc w goldzie masz 66 farmy w 20 minucie?

# Edit,

grasz na laptopie?

Jeśli tak to wyjmij baterię graj na samym kablu, bo ładując naładowaną baterię psujesz ją, ja od ponad roku mam baterię wyjętą, gdzieś leży - nie zamierzam psuć sprzętu, POLECAM : )

66 farmy a jak inaczej, robilem ganki 24/7 na farme czasu zbytnio nie bylo, do tego, na jungli. bylem top, mid, bot caly czas ale po ganku na bota i deathu bo nidalee pod turretem stala a master dc byl, nic juz nie zrobilem na tym bocie :)))

nie dalo sie nic w tej grze zrobic :)

Hello there.

Opublikowano

Nawet przy instaganku jesteś w stanie wyciągnąć więcej farmy. Wystarczy wiedzieć jak powinno chodzić się po jungli

xD po 13 min nie moglem byc w jungli, bo mi ja zabierali z cait a jak probowalem cos zrobic SAM BO NIKT NIE LASKA PRZYJSC to padalem :D

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...