Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKAD SIE BIORA TAKIE JEBANE KURWA ZERA

kashaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***A JA P******E ZOBACZCIE TYLKO NA TEGO SS JEBANE ZERA MAM W TEAMIE GRAM Z NIMI 3V3 I CO K***A? PEDALY JEBANE STOJA W MIEJSCU I SOBIE WALA KRIPY JAK OD 30 LAT IM PINGUE RUSZCIE TĄ JEBANĄ DUPE JAK UCIEKAM A ONI K***A SIE TYLKO SMIEJA I NAPISZA XDDD NO POPIERDOLCE JUZ NAWET NIE WSPOMNE O TYM VANOSHU K***A JEGO ZACHOWANIE CALKOWICIE WYTRACA MNIE Z ROWNOWAGI PIERDOLONY SIE W OGOLE NIE ODZYWA NIC NIE PISZE TYLKO STOI NA LINI I SIE WYPIERDALA CO CHWILE DEBIL SAMI ZOBACZCIE NIE WIEM JUZ K***A CO MAM ZROBIC

4n8f7Nv.jpg

KTO CHCE DO KLANU 3V3 OGARNIETY TO PISAC BO TE ZERA SA NIE DO WYKEROWANIA

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

cóż za pienkne czasy JA TY VANOSZ CZY NIE TENSKNISZ NIDZGORKU!! NIE ROZPACZAJ!!

znajdziemy kogos innego bo wanosz pożucił scieżke pro plejera na rzecz swiata realnego

Opublikowano

cóż za pienkne czasy JA TY VANOSZ CZY NIE TENSKNISZ NIDZGORKU!! NIE ROZPACZAJ!!

znajdziemy kogos innego bo wanosz pożucił scieżke pro plejera na rzecz swiata realnego

ASZ LESKA MI SIE KRENCI WOKU ALE TEN PEDAL WANOSZ CHLOPAKA TERA ZNALAZL SOBIE I Z NIM SPEDZA WOLNE CHWILE NO CUSZ TRZBA BYC TOLERANCYJNYM

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...