Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie powiem trochę o sobie. A więc nazywam się Mariusz, blabla. Tyle Wam starczy, bo nie mamy stać się rodziną żeby wiedzieć o sobie wszystko, tylko zrobić coś zajebistego. Chciałbym zaoferować unikalny pomysł na serwer. Pomysł jest dopracowany, lecz gdyby osobie która będzie chciała ze mną współpracować się coś nie spodoba to można to zmienić. Wszystko jest do omówienia. Mogę także zająć się posadą Community Managera (Czy uj wie jak to tam), YT i pomagać. Nie potrafię najwięcej, ale obiecuje, że nie dam Wam samemu pracować. Sam chcę się wiele nauczyć także bierzcie to pod uwagę. Jeśli kogoś zaciekawiły te pare linijki nudnego tekstu to zapraszam po więcej na gg: 37379582

9bylOWE.png

Opublikowano

Pomysł na serwer czy na nowości?

Mogę zaplanować cały serwer (od miast do dropu), lecz w głowie mam wiele pomysłów na ożywienie świata metina nowościami :)

9bylOWE.png

Opublikowano

Pomysł na serwer jest bardzo ważny, a realizacja to nic trudnego, większość serwerów opiera się na tym samym, a trzeba wymyślać coś nowego... Jeżeli masz dobre i użyteczne pomysły to polecam :)

Opublikowano

Pomysł na serwer jest bardzo ważny, a realizacja to nic trudnego, większość serwerów opiera się na tym samym, a trzeba wymyślać coś nowego... Jeżeli masz dobre i użyteczne pomysły to polecam :)

Zgadzam się z Tobą. Planów jest wiele, ale realizacja ich słaba.

P.S.

Zapytam tak z ciekawości:

Mogę zaplanować cały serwer (od miast do dropu), lecz w głowie mam wiele pomysłów na ożywienie świata metina nowościami :)

te nowości, o których mówisz opierają się na świecie Metina, czy są z innych filmów itp.? Bo coraz więcej osób stara się ze świata tej gry robić inne gry, co całkowicie zabija "tradycję". 

Fajnie, że jest dużo szczerości w podaniu :)

Także mogę polecić, jeżeli te pomysły...

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą. Planów jest wiele, ale realizacja ich słaba.

P.S.

Zapytam tak z ciekawości:

te nowości, o których mówisz opierają się na świecie Metina, czy są z innych filmów itp.? Bo coraz więcej osób stara się ze świata tej gry robić inne gry, co całkowicie zabija "tradycję". 

Fajnie, że jest dużo szczerości w podaniu :)

Także mogę polecić, jeżeli te pomysły...

Moje pomysły nie niszczą starego, dobrego metina. Sam nie jestem fanem serwerów gdzie jest nasrane brzydkimi zbrojami, które świecą się jak psu jaja. Chciałem nastawić serwer na pracę zespołową, umocnić więzi gildii.

9bylOWE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...