Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs aero2

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż chciałbym wrócić do gry w cs'a (obojętnie jakiego) i niestety jestem posiadaczem tego pseudo internetu aero2. Dla niewtajemniczonych ma on prędkość 512Kb/s i rozłącza się co godzinę. No i moje pytanie jest takie, czy pójdzie mi cs na tyle, żebym nie psuł gry sobie i innym?

Opublikowano

512 to troche malo, na necie 1mb juz ping bd ok 20

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Rozłącza się na czas dopóki nie włącze znowu. Skoro nie idzie pograć to trudno. Będę musiał poczekać na lepsze czasy :C

Opublikowano

512 to troche malo, na necie 1mb juz ping bd ok 20

Haha na necie 1 mb 20 pingu serio? Ja na 10 po 60 mam jakos tako xD Zmien neta z takim bedzie cie ciagle wywalac i beda lagi nie mozna grac poprostu xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja mam łączę symetryczne cały czas down/up 25mb/s + i sam mam rzadko ping 20+ a co dopiero na internecie 1mb/s i to łącza asymetrycznego czy 512kb? nie pierdolcie farmazonów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...