Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby ktoś mi polecić jakiś dobry telefon dotykowy (android) do robienia zdjęć (Najlepiej żeby miał też aparat z przodu) i żeby śmigały na nim takie aplikacje jak instagram, snapchat i fb messager. :)

Proszę o szybką odpowiedź !

27835391.jpg

"Ból... Najbardziej go nie chcemy ale najwięcej możemy się od niego nauczyć..."

League of legends:

Nick:Pawel1234567890

Region: EU West

Wins:443

LvL:30

Opublikowano

Do wydania mam 400zł, chodzi tylko o to żeby mieścił się w cenie i naprawdę dobrze wychodziły zdjęcia, lans mnie nie obchodzi, ważne żeby spełniał te czynniki.

27835391.jpg

"Ból... Najbardziej go nie chcemy ale najwięcej możemy się od niego nauczyć..."

League of legends:

Nick:Pawel1234567890

Region: EU West

Wins:443

LvL:30

Opublikowano

Do wydania mam 400zł, chodzi tylko o to żeby mieścił się w cenie i naprawdę dobrze wychodziły zdjęcia, lans mnie nie obchodzi, ważne żeby spełniał te czynniki.

Huawei kosztuje bodajże 400 zł, moja mama go ma. Aparat 6mpx, z przodu chyba 1,3, android 4.4, wyswietlacz 4,5 cala, procesor też bardzo dobry. Tylko nie wiem jaki to model, wiadomo mi jednak, że ten model wystepuje wyłącznie w kolorze białym. 

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Huawei kosztuje bodajże 400 zł, moja mama go ma. Aparat 6mpx, z przodu chyba 1,3, android 4.4, wyswietlacz 4,5 cala, procesor też bardzo dobry. Tylko nie wiem jaki to model, wiadomo mi jednak, że ten model wystepuje wyłącznie w kolorze białym.

Jeżeli polecasz komukolwiek cokolwiek firmy Huawei to prawdopodobnie jesteś odurzony prochami lub Ci płacą za reklamę tego gówna.

Do 400zł można wyrwać ładną Xperie czy Galaxy S3 mini.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli polecasz komukolwiek cokolwiek firmy Huawei to prawdopodobnie jesteś odurzony prochami lub Ci płacą za reklamę tego gówna.

Do 400zł można wyrwać ładną Xperie czy Galaxy S3 mini.

Xperia m>sgs 3 mini. Sgs3 mini to szajs, 4.2 i leży. M ma 4.3 i chociaż pograsz sobie w gta sa. Minusem jest karta micro sim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...