Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór telefonu

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam do wyboru samsung galaxy s2 i9100 lub samsung ace 3.Który lepiej wybrać i dlaczego ?  Argumenty mile widziane  :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

zdecydowanie sgs 2 - ma ogromne wsparcie od ich użytkowników = możesz nawet wgrać KK na niego. Ace 2 - słyszałem że tną i są słabe

Opublikowano

S2 zdecydowanie lepszy, był swego czasu flagowcem wiec zdecydowanie bardziej "dopieszczony" mimo iż dzielą ich lata. Po za tym wydaję mi się że ma lepszy ekran :) Parametry wydaje mi się ze są porównywalne.

Opublikowano

Polecam
Nokię Lumię 720/920
Xperie L
Xperie SP
S2 
Brałbym lumie 920 albo xperie SP

Ew. poproś rodziców (bo pewnie oni dają na niego pieniążki) Czy mogę Ci dołożyć do S3 ale pamiętaj model tylko i9305, ma więcej ramu i obsługuje LTE

Opublikowano

A myślałeś nad telefonami firm Lenovo, GoClever, Pentagram?

Sam mam GoClever Insignia 5, teraz kosztuje 600zł nowy, a porównywalny z S. Galaxy S3 :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Miałem obydwa telefony w łapkach i powiem ze wolałbym Ace3 :) Ma znacznie wydajniejszy soc a touchwizz na nim sie wgl nie tnie, ma większe zagęszczenie pikseli na cal ,s2 ma wsparcie ale to juz staruszek jedynie co ma lepsze to aparat i ekran ( jesli ktos woli amoledy i większe ekrany) :) 

a tak po za tym to dwa świetne telefony napewno na nich sie nie zawiedziesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...