Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacię. Chciałby mieć własny serwer dla siebie nie udostępniać nikomu. po prostu chcę pobyć GM. Pobawić się. MOje Pytanie czy da radę zrobić taki serwer na pobranym klienci z jakiegoś priva? 

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

Musisz mieć kilka programów aby postawić serwa, to że masz jakiegoś cl, nie znaczy, że postawisz sobie bez problemu serwa.

Musisz znaleźć pliki serwerowe, clienta do nich + pobrać hamachi, virtual box'a i jakiś program do rozpakowywania plików cl, aby zmienić ip i po edytować Sb.

To nie jest takie proste jak ci się wydaje ;p

masz tu linki, może Ci się przydadzą:

Jak zrobić na darmowym sterowniku hamachi:

http://www.mpcforum.pl/topic/877733-tut-jak-zrobic-wlasny-serwer-metin2-hamachi/

i dl darmowych plików serwerowych, większość ma cl odpowiedniego

http://www.mpcforum.pl/forum/413-pliki-serwerowe/

Osobiście jak dla zabawy polecam pliki derina lub rykoxa, ew terenzo

by Neosieł

Opublikowano

musisz pobrac odpowiednie programy

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie chcę aby serwer był profesionalny. chcę wejsć na gotowca ale pobyć gm i się pobawić.  Taki serwer w 5 minut. Jest coś takiego wykonalne? Chyba że ktoś ma jakiś serwer testowy i by udostępnił być gm na 1 dzień ;)

Metin2 prywatne serwery

Opublikowano

zrób serwer hamachi na plikach masz mnóstwo poradników

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie chcę aby serwer był profesionalny. chcę wejsć na gotowca ale pobyć gm i się pobawić.  Taki serwer w 5 minut. Jest coś takiego wykonalne? Chyba że ktoś ma jakiś serwer testowy i by udostępnił być gm na 1 dzień ;)

To bez różnicy, i tak musisz zrobić to co napisałem w moim poprzednim poście, bez względu na to czy serw ma być profesjonalny czy nie ;)

ps: jak byś coś chciał, szukał pomocy to pisz pw ;)

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...