Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na kogo pickowac trynde ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. lubie sobie czasem zagrac trynda i rozpierdalac kazdego na szota ale wiem, że niektóre postacie go jadą. ktos mógłby powiedzieć na co go pickować a na kogo nie ? 

Opublikowano

zrob jak uwazasz

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Witam. lubie sobie czasem zagrac trynda i rozpierdalac kazdego na szota ale wiem, że niektóre postacie go jadą. ktos mógłby powiedzieć na co go pickować a na kogo nie ? 

Nie pickuj trynde na :

Pantheona

Riven

Jax

Renekton

Lee Sin

Ryze

Garen

Shyvanna

Trundle

Nie polecam go brać ,co 2 postać go kontruje.

Wszyscy w tym temacie co myślą ,że jakaś z postaci wyżej '' nie jest '' kontrą na trynde zapraszam na PW i 1 vs 1 top lane

Nie sluchaj visitixa. Trynda jedzie riven jak chce, a po 6 nie ma bata by go zajebala. Jaxa latwo zjechac w early, jedynie trzeba uzywac E by uciec od jego stuna. Jedyne champy Z jakimi ciezko wygrac to renekton, cho. (MOJE OBSERWACJE))))))

Zakład ?

Chyba na ogarniętą Riven nie grałeś :)

75967941816144308490.jpg

Nie polecam pickowania go na dariusa i pantheona. Strasznie wkurzajacy przeciwnicy. Po za nimi dasz rade kazdemu.

Prawie każda postać z CC go jedzie.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie sluchaj visitixa. Trynda jedzie riven jak chce, a po 6 nie ma bata by go zajebala. Jaxa latwo zjechac w early, jedynie trzeba uzywac E by uciec od jego stuna. Jedyne champy Z jakimi ciezko wygrac to renekton, cho. (MOJE OBSERWACJE))))))

Opublikowano

Moim zdaniem trynda może sobie ewentualnie nie poradzić na postaci, które mają często stuna (Jax).

Jak ktoś potrafi nim grać i dobrze używać ulta, to spokojnie poradzi sobie na każdego toppera. Kwestia ogarnięcia PROSTEJ mechaniki, dobrych run i buildu.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie nie nie. Jak trynda może jechac jaxa ? Przecież trynda ma szybki AA a obrażenia zwiększają obrażenia zadane z E jaxa więc nie będe mu stakował E żeby mi zajebał za pól hp :D Jasna sprawa. Z tym się nie zgodze. Na pantheona oczywista sprawa. Ile razy grałem tyle przejebałem ;p Jakies wskazówki jeszcze ?

Opublikowano

Osobiście na trynde zawsze pickuje Karmę. Obijać go do bólu a kiedy włączy ulta zarzucić na niego stuna czy tam klatke którą posiada karma i czekać na koniec ulta ;d pogrom

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogarnięta Riven robi co chce z Tryndą, Jax nie musi być ogarnięty, wystarczy że odpali E gdy Trynda się na niego rzuci.

Odkąd gram Riven to bardzo często spotykam Tryndy i może w early gdy nastackują trochę kryta to potrafią przywalić to i tak wystarczy dobrze użyć Q i W, to go wyłączy na sporo czasu i wtedy dostaje free damage.

Tylko raz przegrałem na Tryndę, ale to było o 3 w nocy i chciało mi się spać.

A patrząc logicznie to kontruje go: sustain np. Aatrox, stun, snare czy knock up/back  (mocny slow np. Lulu też ujdzie) i Trynda jest gównem, staraj się go też odciąć od farmy. Na logikę to dobre kontry: Riven, Jax, Aatrox, Lulu, Kayle. A on kontruje... Nie wiem chyba tylko postać beż jakiegokolwiek CC np. Master Yi... JEST JESZCZE COŚ BEZ CC?

Opublikowano

trynde kontruke praktycznie wszystko, na yi to wygrasz, ale kto gra yi?

Kto gra cho na topie :D:D:D:D pewnie nawet nie masz 30lvla ziom

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

trynde kontruke praktycznie wszystko, na yi to wygrasz, ale kto gra yi?

Kto gra cho na topie :D:D:D:D pewnie nawet nie masz 30lvla ziom

Silverku jestem w platynie dla twojej wiadomosci. Chogath na topie nie jest niczym dziwnym, wiec pozdro. Siedz dalej w mecie lcs i graj tym czym oni tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...