Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany grafik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukujemy grafika do pracy... Ogarniętego, pracowitego, dostępnego a nie, że poprawia oceny, pies mu zdechł, będzie za tydzień, sadza system. itd..

Proszę również nie pisać jeśli czegoś nie robicie... bo co to za grafik skoro i tak wszystkiego nie zrobi bo mu się coś nie podoba (księżniczkę mam w domu i jedna mi wystarczy)...  w skrócie... jak najbardziej profesjonalnego/dojrzałego.

Oferuję:

-Dobre wynagrodzenia za zlecenia 

-Możliwość wystawienia referencji (działamy jako firma)

-Współpracę przy wielu zleceniach (serwery mt2)

-Miłą atmosferę :)

-Współpracę poza serwerami mt2

Wymagamy:

-Zaangażowania 

-Samodzielności (nie mam czasu mówić po 5x jak to ma wyglądać lub co godzinę odpowiadać czy takie jest dobre)

-Dobrej znajomości Photoshopa (robienie buttonów, PSDków stron, bannerów, oprawianie zdjęć itd)

Kontakt:

GG:23141856

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Co do osoby, to polecam.

Odpowiedzialny, dojrzały, doświadczony i pomocny.

Co do wynagrodzenia nie macie o co się martwić, EnterGames to bardzo porządna firma, również nie będziecie się nudzić :D

JESZCZE RAZ POLECAM.

Co do grafika:

Wredna, tylko i wyłącznie.

Opublikowano

Bardzo dziękuje za polecenie mnie, jednak jak już napisałam na pw, na chwilę obecną z powodu egzaminów końcowych  masy projektów, które muszę wykonać na uczelnie, nie podejmuje się żadnej współpracy :)
Mimo to, mogę polecić Jemilo, jako grafika. Myślę, że on znajdzie czas. Aczkolwiek nie wiem, jak teraz stoi jego progres jeśli chodzi chociażby o wykonywanie szablonów www :)

Opublikowano

Bardzo dziękuje za polecenie mnie, jednak jak już napisałam na pw, na chwilę obecną z powodu egzaminów końcowych  masy projektów, które muszę wykonać na uczelnie, nie podejmuje się żadnej współpracy :)

Mimo to, mogę polecić Jemilo, jako grafika. Myślę, że on znajdzie czas. Aczkolwiek nie wiem, jak teraz stoi jego progres jeśli chodzi chociażby o wykonywanie szablonów www :)

Jemilo aktualnie nie ma czasu, nawet nie raczy mi odpisać. a jest mi dłużny pieniążki już 2 tygodnie :)

Najlepszy  grafik to Zielsko. 

Opublikowano

Jemilo odradzam.. chce kasę miesiąc wcześniej i czekaj Pan na grafiki... Poza tym nie zrobi prezentacji nie zrobi tego nie zrobi tamtego.. 

Mój początek tematu tyczył się właśnie tego gościa...  

Z Zielsko współpracowałem 2lata... spoko gość jako człowiek (spędziłem u niego sylwestra z dziewczyną, dlatego oceniam), ale do pracy to On się nie nadaje :P Masakryczne opóźnienia... o banner trzeba prosić się 5dni.. stronę robi miesiąc i i tak się spóźnia.. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jemilo odradzam.. chce kasę miesiąc wcześniej i czekaj Pan na grafiki... Poza tym nie zrobi prezentacji nie zrobi tego nie zrobi tamtego.. 

Mój początek tematu tyczył się właśnie tego gościa...  

Z Zielsko współpracowałem 2lata... spoko gość jako człowiek (spędziłem u niego sylwestra z dziewczyną, dlatego oceniam), ale do pracy to On się nie nadaje :P Masakryczne opóźnienia... o banner trzeba prosić się 5dni.. stronę robi miesiąc i i tak się spóźnia.. 

Poczekaj do końca czerwca i podejmij współpracę z Wredną, jak się zgodzi.

(Tak wiem, że pisała wyżej, ale na FB pisała, że pod koniec czerwca będzie już dostępna).

Ja oczywiście polecam Hooltrasa, bardzo dobra firma, sam skorzystam z jego usług, jak skończę projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...