Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

2 Monitory słaba jakość

AdriaN1392

Pytanie

Opublikowano

Witam mam podłączone do PC 2 monitory w sumie jeden monitor i 2 TV monitor mam przez Kable VGA a TV przez DVI-HDMI i na kablu VGA obraz jest dobry, a na kablu DVI-HDMI do TV obraz jest nie wyraźny i słaby. To wina na 100% TV bo jak sprawdzam screen shota na 2 monitorze to wygląda tak samo jak na VGA. Więc co mogę zrobić czy poprawić jakość na TV, jak podłącze TV na VGA i DVI to na obydwu wygląda tak samo

Grafika GTX 460 Gainward monitor Acer g225hqv TV Hyundai 22'

Jak widać na screenia wygląda dobrze, lecz TV słabo to wyświetla

164281403282264998561.jpeg

2. Jak mam na jednym ekranie włączonego lola i kilkne na drugim lol się minimalizuje da się to zmienić? Żeby się nie minimalizowął

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro ci się przestawia wszystko na gównianą jakość monitora ( pewnie masz tylko monitor HD ) to nie ma się co dziwić że uważasz to za słabą jakość 

wystarczy ustawić monitor jako głowny ekran na natywną Full HD i na nim odpalać grę a na TV mieć pulpit

nie chcesz minimalizowania nie graj  na pełnym ekranie tylko w trybie okna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro ci się przestawia wszystko na gównianą jakość monitora ( pewnie masz tylko monitor HD ) to nie ma się co dziwić że uważasz to za słabą jakość 

wystarczy ustawić monitor jako głowny ekran na natywną Full HD i na nim odpalać grę a na TV mieć pulpit

nie chcesz minimalizowania nie graj  na pełnym ekranie tylko w trybie okna

Telewizor jest takze full HD lecz jakość nadal jest słaba ustawiona jest rozdzielczość full HD 1080, a z grą ustawiłęm na bordeless czy jakoś tak i jest ładnie

I natywne full HD znaczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...