Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online i malowanie wozu przez kolegę

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać czy w GTA Online jak ustawię, że mój prywatny pojazd może prowadzić kolega to będzie mógł przemalować mój wóz na złoto? Mam dopiero 60 lvl a złota farba bardzo mi się podoba :D

76561198063680646.png
Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu i jeszcze chciałem się zapytać czy ktoś nie mógłby dać mi wygrać 20 wyścigów? Potrzebuje na ulepszenia a zawszę kończę ostatni. Gram na xbox 360 i mój gamertag to: budowniczy3 :D

76561198063680646.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może już za późno ale mam pytanie czy wygrałeś Grand Theft Auto V? Jeśli tak to powinieneś jeździć tak że nawet specjalnej umiejętności Franklina nie powinieneś używać... Jeśli nie to włącz sobie GTA V, przemień się na Franklina i pojedź sobie na północ a potem na południe 2 razy raz używając umiejętności a raz TYLKO w sytuacjach krytycznych. Powinieneś się coś lepiej nauczyć jeździć. :) PS. Taka rada na Online. Nie jedź cały czas maksymalną prędkością tylko hamuj czasami na zakrętach. Mi ta rada cały czas pomaga i cały czas 1 miejsce. ;)

Opublikowano

@Rico1222

Nie chodzi mi o to. Jeżdżę w miarę dobrze i mam dobre auta (jedne z najlepszych) tylko o to, że wszyscy mają ulepszone skrzynie biegów, silniki i turbo na maxa i nawet nie daję rady nikogo dogonić i zawsze kończę na ostatnim miejscu (2 wygrane i 106 przegranych wyścigów).

76561198063680646.png
Opublikowano

@Rico1222

Nie chodzi mi o to. Jeżdżę w miarę dobrze i mam dobre auta (jedne z najlepszych) tylko o to, że wszyscy mają ulepszone skrzynie biegów, silniki i turbo na maxa i nawet nie daję rady nikogo dogonić i zawsze kończę na ostatnim miejscu (2 wygrane i 106 przegranych wyścigów).

Sam przez to przechodziłem jak zaczynałem grać 2 postacią... Ludzie po 100 lvl a nawet o wiele większy a jak np. 5... Dla mnie to po prostu była strata czasu jak na początek i grałem w deadmatche. Zacząłem się ścigać gdzieś na 20 lvl ale i tak było trudno. Ale z każdym poziomem coraz łatwiej. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...