Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troll Match...

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś czytałem że ktos pisał że na normalach ludzie nie grają poważnie... Więc co to ma niby być? przecież to nawet poziom bronzu nie jest..

Po tym meczu głowa mi wybuchła.

Nie piszę że ja grałem jakoś "pro"

762611403279504569248.png

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ludzie na rankedach bardziej trolują, niż na normalach. Dlatego chociażby niektórzy ludzie, którzy mają skill'a, siedzą w silverze/goldzie albo nie mogą chociażby wyjść z brązu.

Wszędzie są idioci :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie graj garen to po pierwsze nigdy wiecej prosze.

Po drugie prawie kazda gre da sie wygrac. Ostatnio mialem na supporcie renekton, rozwalilismy bota i wygralismy gre.

I to bylo na platynie nie braz jak cos. PS. To jest normal wiec sie tak o nie nie spinaj bo tam nie ma poziomu.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie graj garen to po pierwsze nigdy wiecej prosze.

Po drugie prawie kazda gre da sie wygrac. Ostatnio mialem na supporcie renekton, rozwalilismy bota i wygralismy gre.

I to bylo na platynie nie braz jak cos. PS. To jest normal wiec sie tak o nie nie spinaj bo tam nie ma poziomu.

To jest ranked#

Graj najlepiej tym czym wykierujesz, dasz radę wygrać z ich przeciwnikiem. Pomagaj teamowi i pamiętaj o przycisku "ignore"

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To jest ranked#

Graj najlepiej tym czym wykierujesz, dasz radę wygrać z ich przeciwnikiem. Pomagaj teamowi i pamiętaj o przycisku "ignore"

"Klasyczna", to w polskiej wersji normal, gdyby to był ranked to byłoby napisane "Rankingowa".

Opublikowano

@nojs

Jak sam nie wiesz to też nie pisz, to był ranked. Wiem co grałem nawet piszę że nie mam dywizji bo muszę rozegrać 10 gier "Nie rozegrano wystarczającej ilości gier"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...