Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grywalność

Norbertpl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie tak się zastanawiam. Bo pewnie więszkość broni trzeba kupić za realną kase. Tak jak np w NFS World trzeba było mieć troche kasy na dobre auto albo się czekało miesiąc i rotacje aut za kase w grze zmieniali. Jak jest tutaj?

Legenda
Opublikowano

Bez wydania jednorazowo chociaż pieniędzy żeby kupić lepszy ekwipunek to jest bardzo ciężko i naprawdę po paru słabych grach z śmieciową bronią nie chce się grać. Może po wbiciu poziomu i losowaniu co dzień w kartach coś Ci wyleci to jeszcze może może.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

@Ljx Nic za darmo nie wyleci, mogę Cię zapewnić.Tak więc jeżeli nie zamierza się kasy wydawać lepiej się za to nie brać.

MP5, Uzi i jakieś tam dodatku do broni na stałe wyleciały, więc jakoś można widać, ale racją jest to że gdy nie wydasz pieniędzy to guzik zrobisz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Oczywiście, że można grać. Ja np. na swoim mechaniku do 20lvl grałem bez wydawania ani grosza. Zawsze może Ci się pofarcić i możesz coś wygrać w dd, jak nie na zawsze to na 1 lub 7 dni. Jedyne postacie, na które trzeba wydawać kasę to medyk i zwiadowca. Oczywiście, że się nie będzie robiło statów 20/0, ale jeśli potrafi się grać, można osiągnąć K/D powyżej 1,5. Nie sama broń jest ważna, bo przez cały okres grania w tego bf, widziałem wielu ludzi z boniami OP( kiedyś famas,l85, mg36, itd.) robiących staty 2/30.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Grywalnosc ? Hmm...Jak dla mnie ,typka ktory zna ta gre od czasow bety? Nadal sprawia mi przyjemnosc :D Owszem trzeba(ale nie koniecznie) rzucic groszem ,aby odblokowac lepsze bronie (lecz jak ktos umie grac to i PP-2000 bez niczegi tylko jakies dodatki z DD potrafi ugrac lecz gra jest bardziej wymagajaca poprzez wlaczenie mozgu gdyz wiedzac ze mamy slabszy arsenal niz nasz przeciwnik trzeba go jakos taktycznie zajsc etc.) ale naprawde na gre P4F (P2W troche zalatuje jak opisalem :) ) warto spojrzec na nia okiem i nie przejmowac sie ze na poczatku dostajemy w dupe lecz doskonalic sie by byc lepszym :D

Streszczenie wywodu:WARTO ZAGRAC!!!

DZIEKUJE DOBRANOC! :D

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...