Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przesiadka na cs:go "wow"

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko czy wszyscy ktorzy grali w 1.6 mieli takie dziwne reakcje? To strzelanie to jakas makabra ciagle na minusie jestem >.< macie moze jakies porady? Czy tylko grac grac grac?

graphic.png
Opublikowano

Potrenuj na botach.Zapomnij o wszystkim czego sie nauczyles w 1.6 i graj jak w nowa gre i sie przyzywycaisz ja jakos na + mialem jak zaczynalem i szybko po zmianie z 1.6 dobrze mi sie gralo i fajnie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

na boty poziom 3 i bedziesz po jakims czasie cisnal jak oni ;p

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Najlepiej recoil ogarnij sobie na deathmatch`ach, tam pograj jakiś miesiąc. Potem przerzuć się na normalne serwery i tez jakis miesiac i potem na turniejowe. 

Opublikowano

Pamietaj nigdy nie zarzynaj odrazu grac turniejii pograj z 100 godzin na steam zeby bylo minumum ogarnij bron i dopiero xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Gdzie tam turnieje xD.

Wczoraj juz co nieco ogarnialem staty pod koniec 15/13 wiec nie tak tragicznie.

Zauwazylem ze w akaczu nie da sie strzelac 2x bo 2 pocisk leci od razu wyzej od 1. Rozumiem ze zostaje tylko pojedyncze strzelanie?

graphic.png
Opublikowano

Ja mam na odwrót xD W CS 1.6 długo nie grałem, ale zawsze miałem staty na minusie, a w GO o wiele lepiej mi idzie :)

Popatrz na jakieś poradniku typu "jak grać daną bronią", ale lepiej się nauczysz jak będziesz dużo trenował :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...