Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do cs go

dawid11545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrej precyzyjnej myszki do cs go :).Mój budżet wynosi 240 zł.Dużo szukałem po google,lecz opinie bardzo różnią się od siebie.Chciałbym zobaczyć wasze propozycje myszek.

Opublikowano

tak jak up, ale logitech sa dobre takie male do laptopow zajebiscie sie cisnie :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja posiadam mysz A4tech Bloody v7 i jeżeli masz nie za dużą łape to nie polecam ;p

a co do tematu żeby warna nie było ;p to polecam Mad Catz RAT 5

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ja polecam tą, wybierałem długo i nie za drogo, co wybrałem?

Myszka Natec, model Genesis G55
post-504814-0-19955400-1403607468.jpg

Dlaczego? Myszka w Cs'ie chodzi bardzo płynnie oraz z dużą dokładnością. Zmiennik DPI który znajduje się na górze myszki (Jeślli grasz to nie klikniesz tego, dobre ułożenie). Co do trenowania swojego aim'u jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Czy ktoś zauważył jego budżet ? Kolega ma do dyspozycji 240zł.. wy mu jakieś "tarła" za 40zł dajecie..Zaraz usłyszę że a7x to doskonały sprzęt do gier... Może i tak, ale tylko i wyłącznie z sensorami avago 9500.. wasze x7bloody czy jak to się zwie - pixarty na każdym kroku..sensor wyciągnięty z jakiegoś śmietnika.. tego nawet niskobudżetowym sprzętem nazwać nie można..... jedyny słusznym wyborem w tej cenie jest Zowie EC2 Evo +  Jakiś podkładka qpada...  Ewentualnie poszukaj intellimouse 1.1 albo 3.0 nawet w wersji steelseries działa wyśmienicie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...