Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś wie co to za gra ? (Opis w temacie)

pokemon098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Otóż kiedyś grałem w pewną grę. Nie pamiętam tytułu :(
A oto to co pamiętam:
Ogólnie cały klimat dział się w odległej przyszłości.
Samochody które unosiły się ( NIE LATAŁY :) ).
Policja była chyba robotami, lecz nie jestem pewny.
Jedną z rzeczy jakich mi utknęła w pamięci była klawiszologia : min. klawiszem B się wsiadało.
Samochód można było kupić. Dostawało się wtedy klucz-pilot. Można było wtedy wsiąść do samochodu. Jedną z możliwości tego klucza była możliwość przywołania samochodu. Gdy było się daleko od pojazdu naciskało się przycisk na pilocie i samochód podjeżdżał. Była tam broń.
Można też było podróżować pociągiem.
To tyle co pamiętam. Jeśli ktoś pozna tą grę po moim lipnym opisie to jest niezłym kozakiem :D. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś odpowie na moje pytanie :) Pozdrawiam !

Opublikowano

Coś podobnego jakby, to może GTA (Grand The Auto) [(Gta San Andreas [[(GTA SA]}), lecz nie ma tam robotów i Oryginalnie wsiada się tam klawiszem F lub Enter, chyba że zmieniłeś opcję wsiadania na literę B, i tak zapamiętałeś. Chyba, że było to Gta Modyfikowane.

Opublikowano

Wiesz może z którego roku? Początek nazwy/ 1 litera? Była tylko na PC czy jakieś inne konsole? Opisz może bohatera głównego. Może miał jakieś imię/+nazwisko

Opublikowano

Naprawdę mało z tego pamiętam. Gra była tylko na PC bo z tego co pamiętam była dołączona do jakiejś gazety typu Click itp.

Future Cop L.A.P.D może to?

Gra była w 3D nie 2D, jeden z najważniejszych argumentów którego nie dodałem ;__;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...