Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje "speca" od podstaw tworzenia tzn. "priva".Współopraca!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuje osoby, która bazuje na umiejętnościach związanych z stawianiem prywatnego serwera od podstaw.

Nie ukrywam że szukam osoby pełnoletniej, ( fajnie by było gdyby to był informatyk, gdyż również potrzebował bym witrynę www, lecz to tylko dodatek ).Generalnie mam pomysł na świetnego priva.

Zaznaczam na początku że inwestuje w "dedyka", mam pomysł na IS rozlokować sprawę tak aby każdy był zadowolony.Nie muszę wspominać że nikt tutaj nie pracuje za free.

Osobiście jestem graczem długiego stażu gry w metina polskiego jak i prywatnego.Jestem na poziomie podstawowym, że się tak wyrażę w stawianiu serwera oraz strony dlatego poszukuje partnera do współpracy, rzetelnego, sumiennego i pracowitego.Jak to mówią , kochajmy się jak bracia, liczmy się jak żydzi.

Myślę, że z moim pomysłem nie stracimy, jestem świadom tego że w Polsce jest dużo prywatnych serwerów, ale co z tego jak w większości moich obserwacji są to "szybkie" serwery a to kompletnie sensu nie ma.Proszę o kontakt tutaj.Podkreślam że jestem człowiekiem z pomysłem.

Pozdrawiam,

Karol.

PS:.Masz pytanie?, wal śmiało.

Opublikowano

I może frytki do tego :P ?

Powodzenia w szukaniu.

Mało jest pełnoletnich techników może z 5 :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Frytki mam w domu;) nie oczekuje nie wiadomo czego, chce aby partner był ogarnięty na tyle żeby mógł tolerować moje zachowanie, tyle;)

Opublikowano

Polecam technika Shaggy'ego. Odpowiedzialny, pełnoletni, zna się na rzeczy. Trochę niedojebany, ale to tam szczegół.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Polecił bym ci pogadać z alchemikiem  lub / Dzekiem. up shaggy ?  przecież to dzieciak  który nic nie potrafi ....

Opublikowano

Takich pomysłodawców jak Ty jest pół-tysiąca. 

Jednak powodzenia. poza tym kiepskie miejsce do szukania... tutaj (mpcforum) każdy wszystkie umie najlepiej a drugi się nie zna... to tak jakbyś szukał konia w stadzie zebr... niby każdy wygląda na konia (nie licząc pasków) ale ani jeden nie pociągnie wozu z sianem.  

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie każda osoba która umie postawić serwer jest informatykiem chciałem zaznaczyć moją pozycję i stwierdzić iż "fajnie by było" ale nie musi...

Może jakieś kontakty by się trafiło do osób zajmujących się tą działką.

Opublikowano

Nie każda osoba która umie postawić serwer jest informatykiem chciałem zaznaczyć moją pozycję i stwierdzić iż "fajnie by było" ale nie musi...

Może jakieś kontakty by się trafiło do osób zajmujących się tą działką.

Z tamtego zdania wynika, iż informatycy zajmują się witrynami, a to bzdura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...