Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu strona zjebana - BoL nie działa

ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona BoLa znowu nie działa, także nie pisać "oł em dżi fejled tu dołnlołd". Póki strony nie ogarną, nie ma BoLa.

Jak strona zacznie działać, wyślijcie mi info na priva/napiszcie tutaj

Już działa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

K***a mać co za zjeby. Jak mnie wkurwia to że płace te jebane 30zł miesięcznie i nie moge potem używać.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

K***a mać co za zjeby. Jak mnie wkurwia to że płace te jebane 30zł miesięcznie i nie moge potem używać.

Przed DDoS nie ma obrony. Przeniesienie auth na inny serwer - w parę minut znajdą adres nowego i będą go atakować, bez różnicy.

Opublikowano

To nie płać, proste

choć ja też zapłaciłem xD

Przed DDoS nie ma obrony. Przeniesienie auth na inny serwer - w parę minut znajdą adres nowego i będą go atakować, bez różnicy.

MĄDRY MARCOLY JEST MĄDRY

Opublikowano

Ale to jest głupie że strona pada to BoL nie działa. Krwa działał cały czas a teraz nagle j*b i po BoL'u

Opublikowano

Ale to jest głupie że strona pada to BoL nie działa. Krwa działał cały czas a teraz nagle j*b i po BoL'u

Bo authserver jest na stronie BoLa? Uwierz mi, nikt, kto DDoSuje, nie ma na celu forum tylko authserver. A tak już jest że jedno jest zależne od drugiego

Opublikowano

Udało mi się nawiązać kontakt z Commodore. Spudgy już pracuje nad przeniesieniem serwera i BoL bedzie dostępny najpozniej jutro. Cierpliwosci.

Opublikowano

Płaczę bo płaciłem żeby korzystać a nie mogę.

Opublikowano

No i dobrze, że BoL nie działa, najlepiej niech DDoS'ująich do usranej śmierci.

@PANIE MODERATORZ, KTÓRY DAŁ MI OSTRZEŻENIE

A CZY COŚ TEN TEMAT WNOSI WGL? NIE DZIAŁA BOL TO PO CO PISAĆ TAKIE TEMATY I POSTY NABIJAĆ.

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ NA PRIV !!

Opublikowano

Ten topic nie mógłby istnieć bez ludzi takich jak Dante którzy są tutaj tylko po to żeby hejtować użytkowników BoL'a.

Opublikowano

No i dobrze, że BoL nie działa, najlepiej niech DDoS'ująich do usranej śmierci.

@PANIE MODERATORZ, KTÓRY DAŁ MI OSTRZEŻENIE

A CZY COŚ TEN TEMAT WNOSI WGL? NIE DZIAŁA BOL TO PO CO PISAĆ TAKIE TEMATY I POSTY NABIJAĆ.

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ NA PRIV !!

A chociaż tyle, by zapobiec tworzeniu się setek kolejnych tematów ze bol nie działa.

Opublikowano

A chociaż tyle, by zapobiec tworzeniu się setek kolejnych tematów ze bol nie działa.

I ty taką odpowiedź dałeś BARDZO DOBRA !! Zobacz lepiej ile jest już tematów o bol'u, że nie działa, a Ty tworzysz kolejny temat ( spam) .

Tworzenia tematów o niedziałającym bol'u się nie uniknie, a na pewno nie tworząc nowe tematy, że nie działa.

Opublikowano

On zrobił pierwszy temat o tym że BoL nie działa.

Opublikowano

Ale fakt faktem płacimy wiec mamy prawo wymagać a tu jeden dzień niedostępny bo cały dzien update, kolejny dzien niedostepny bo DDOS.... zaczyna to być irytujące i trza poruszyc temat na ich forum.

Opublikowano

Ale fakt faktem płacimy wiec mamy prawo wymagać a tu jeden dzień niedostępny bo cały dzien update, kolejny dzien niedostepny bo DDOS.... zaczyna to być irytujące i trza poruszyc temat na ich forum.

Co ci da to, że założysz temat na forum bola? Po pierwsze w regulaminie masz, że nie odpowiadają za ewentualne przerwy w programie, a jako, że jesteś tam zarejestrowany i kupiłeś VIPa tako automatycznie zgadzasz się z tym punktem, więc na zwrot kasy/dodanie dni nie masz co liczyć. Na dodatek te przerwy nie są do końca z ich winy, wiadomo, że po patchu program trzeba apdejtować natomiast przed DDoSem całkowicie się nie da obronić. Zeszrasz się jak parę dni w miesiącu nie pograsz na bolu? Jak ci to nie odpowiada to nie kupuj vipa, proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...