Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mh I Sh Na Privy

morela1946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Nie Wiem Czy dobrze napisalem posta , ale szukam mh na priva (x-world) nie dziala mi hacki tam moze ktos ma dobrego mh ktory bedzie dzialaac??

Opublikowano

Nie radzę ci używać hacków na jakimkolwiek privie. Jedyny (chyba) dopuszczalny jest mod kamera ;)

PS.Powodzenia w dalszych poszukiwaniach ;D i szukaj w Sekcji Heaty , boty , bugi ;D

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G

Opublikowano
xD privy sa poto aby uzywac hackow bo tylko na nielicznych bana dostaniesz bo i tak chinole na sh,wh polacy na sh ja do tp uzywam tylko ale nie dostalem na zadnym privie bana za hacki itp.
Opublikowano

Prosto z niemieckiego forum nie chce mi się robić skana sciągasz na własna odpowiedzialność

Aby działało na priv zaznacz tą opcje :

346ugee.jpg

Po tym wcisnij launch (w date nic nie zmieniaj)

Daj -

Drogi Kolego ten hack nie wykrywa metina mam wlaczonego a on mi pisze ze nie jest nie wiem co jest...

Opublikowano

chodzi o to ze na tym privie zadne hacki nie dzialaja... banjo 3.90 bez radny jak go odpalam to sie pojawia... ze nie wykryto metina... chce haki ktore tam bd dzialac...

Opublikowano

Zrób tak jak mówiłem 2 ostatnim poscie i zadziala.

Sluchaj kolego odpalilo mi sie to kilkanascie serwerow ale... nie ma x-world metin2... kumasz???? jak powiesz jak to zrobic ...masz +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...