Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT Trening Drużynowy

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od pewnego czasu nie mogę dawać treningu drużynowego gdy wchodzę w drużyna i zastosuj trening drużyny pisze że brak a w klubie jest 11 -.- o co chodzi tak samo jest w FUT WC. Proszę o pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś pamiętam, ktoś miał podobny problem.

Napisał do nich na live chat i według tego co mówił sami mu przywrócili jakoś.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Witam 

Podaje rozwiązanie z problemem dostępu do kart ultimate team. Główną przyczyną tego problemu jest zbyt duża ilość posiadanych przez nas kart. Trzeba je po prostu sprzedać. Jeśli mamy ich bardzo dużo (najczęściej zwykłe karty kontraktów, leczenia, i karty chemistry), to możemy skorzystać z programu EasyClicker Pro (Freeware), który problem klikania rozwiąże za nas. Po usunięciu kilkuset kart (w moim przypadku ponad 1h klikania programu), problem się rozwiązał. Musicie pousuwać nadwyżkę karty, nawet w zakładkach, które normalnie się otwierają, ale i tak mają błędy liczbowe. Gdy zauważycie, że karty zaczynają się liczbowo układać normalnie po sprzedaży ( a nie utrzymują tą samą ilość), to usuwajcie z kolejnych zakładek. Mam nadzieję, że ta informacja pomoże.

Opublikowano

W moim przypadku, mając ponad 2 tysiace kart jednorazowych, nie zrobiło mi się tak, no ale niech spróbuje, jeżeli Tobie to pomogło.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...