Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnderGround Mu Online | Season 6 |

UnderGroundMuOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie Forumowiczów!

Chciałbym zaprosić wszystkich ludzi, którzy lubią sobie popykać w Mu Online.

Przejdźmy do konkretów, oto podstawowe informacje:

Serwer powstał w 2008 r

Główni Administratorzy:

Diagron, Audite

Exp: x50

Drop: 60%

Wersja: S6E3

Waluta: JoG+13

Max Stats: 32767

GrandRes: 242 rr

MuHelper: On

Max il. Graczy Online: 300

Godziny działania: 24/7

Serwerowy TeamSpeak!

Strona FB: x

Strona Główna: http://underground-mu.pl/

Na serwerze UnderGround Mu, co jakiś czas tworzony jest Weekend Server, na którym to jest o wiele lepszy drop, exp, oraz % prania itemków w pralce!  Na forum prowadzone są różnorakie eventy, poprzez które można zdobyć Punkty Eventowe. Za owe punkty można wykupywać różne rzeczy, których rozpis znajdziecie, także na forum. :)

Bardzo często na serwerze prowadzone są eventy przez GameMaster'ów, takie jak:

` Ganiak

` Chowany

` Państwa Miasta

` Rozsypanka

I wiele innych, w których można wygrać coś ciekawego. :)

Eventy dostępne w grze:

` Blood Castle

` Illusion Temple

` Devil Square 

` Kanturu Event

` CryWolf Event

` Caste Siege

` Chaos Castle

` Raklion Event

.. i inne. ;)

Tak jak jest wspomniane wyżej, GrandRes'a można wykonać, gdy otrzymamy 242rr, po wbiciu GR'a cofany jest Res do 100. Wbicie takiego GrandResa otwiera nowe przywileje, w zależności ile ich wbijemy są coraz ciekawsze nagrody, takie jak:

1 GR - Set +15+L+1opt + bizuteria +9+fo + bonusowa przemiana """

2 GR - Kolejna opcja do setu + gold feniu + bonusowa przemiana 

3 GR - Kolejna opt do setu + bonusowa przemiana**

4 GR - Wybrana 1 sztuka broni +15+l+s+fo + kolejna opcja do setu + bonusowa przemiana

5 GR - kolejna opcja do setu + Tarcza +15+l+s+fo + zmiana nicku w grze + bonusowa przemiana *

6 GR - Kolejna broń na 2 łapę + kolejna i ostatnia opt do setu + bonusowa przemiana+ dowolny set za PLN +15+L 

(cofka przy 6 GR = 150rr [pkt do rozdania : 

rasa zwykła :82860

rasa bonusowa: 96270) 

7 GR - Wszystko od początku 

""" - wyłącznie sety znajdujące się w wykazie w tym poście lub sety które nie są dostępne za PLN (Jeżeli ktoś zdecyduje się na set z dropu to zostanie mu dodany set +15+l+3 opty)(sety socet <s4> będą dodawane bez wypełnienia <puste socety>)

Zamiast dodatkowej opty do setu gracz może poprosić o set z dropu, zostanie mu dodany wtedy set +15+l+3 opty 

*Możliwość brania broni oraz tarczy za PLN

**Serwer ten będzie włączany w weekeny od piątku do niedzieli 

Ustawienia serwera UG-Tytani:

- Podniesiony % wypalania itemów w pralce od +10 do +15

- Podniesione Jolowanie itemów 

- Podniesione Soulowanie itemów 

- Podniesiony exp 

- Podniesiony drop Jog +13 

- Podniesiony drop exellentów 

- Podniesiony drop socket itemów

- Podniesiony drop kamyków

- + dodatkowy drop itemów specjalnych (tutaj jeszcze ustalimy co i jak)

Na UnderGround Mu można znaleźć itemy takie jak: s4 + Exe ( socket ), Acc + Exe, Exe (zwykle), Exe ( IGC ).

Jeżeli chodzi o robienie Resetów, od 0 do 6 resa potrzeba 30 JoG+13, od 6 resa jest małe utrudnienie, potrzebny jest także do tych 30 JoG+13 - Item Exellent minimum +10.

Na sam koniec chciałbym dodać, iż trwają prace nad nową stroną dla UnderGround, w której między innymi ma się znaleźć: Web Depo, Item Shop, Licytacje i wiele, wiele innych rzeczy. W niedługim czasie, także szykują się większe bardzo korzystne zmiany.

Zachęcam do gry, poznania graczy UnderGround Mu, odwiedzenia naszego forum, na którym prowadzone jest życie codzienne całego UnderGround!

post-1190564-0-18679600-1403270847_thumb.png

post-1190564-0-09324100-1403270989_thumb.png

post-1190564-0-95424000-1403271019_thumb.png

Opublikowano

12 osób online moze czas na rr acc to z pewnością przyniosło by odrodzenie serwera i pełno ludzi czas sie nad tym zastanowić bo publikacje juz nie pomogą .

Opublikowano

12 osób online moze czas na rr acc to z pewnością przyniosło by odrodzenie serwera i pełno ludzi czas sie nad tym zastanowić bo publikacje juz nie pomogą .

Dokładnie

Opublikowano

Z tymi waszymi resami acc. Zrobią res acc, pogra więcej osób na początku znowu obsadzi się topka do nie dogonienia . I poźniej co? Znowu res acc? Serwer jest stały i to się liczy ma spadki i wzrosty graczy.

Opublikowano

Jak wiadomo zbliżają się wakacje i teraz gra mniej osób. Na naszym servie gra więcej osób 18+, niż małolaty :) Każdy pracuje i studiuje.

Zachęcam do zagrania bo atmosfera jest bardzo dobra, GMowie jak i Administracja poświęca na prawdę sporo czasu dla każdego gracza w rozwiązaniu każdego problemu. Widoczne jest to na forum. :)

Do tego po wakacjach mamy nadzieje, że przejdziemy na s8. Zobaczymy jak to będzie.

Na Naszym serverze znajdziecie wiele ciekawych ludzi, którzy współgrają ze sobą.

Np. Tak jak moja Guild, w której jestem co roku jak i w tym organizujemy zloty, na którym się spotykamy i imprezujemy. :)

Pozdrawiam Devuriel.

Opublikowano

Popieram przedmówcę. Sam grałem na serwerze prawie rok. Obecnie zastanawiam się nad powrotem, nie dla expu, nie dla rankingów, ale dla ludzi którzy tam są. Zdecydowanie najlepszy serwer na jakim grałem. 

Pozdrawiam,

radekTaras  B)

Opublikowano

Może i długo stoi ale przydało by się odświeżyć i zacząć od początku. Ludzie lubią takie ustawienie +pewny serwer gwarantuje spora ilość online. Ludzi odstrasza mała ilość online i duży ranking.

Jak zaczniecie od początku dajcie znać ale granie z 10 online i zaczynanie od zera frajdy z mu nie robi.

Opublikowano

jeśli ktoś chce to mam na sprzedaż tam konto :) więcej informacji pw :D 

Opublikowano

jeśli ktoś chce to mam na sprzedaż tam konto :) więcej informacji pw :D

Po co komu konto na serwerze "widmo "  ?

EDIT: i to jeszcze za kase ^^

Opublikowano

Po co komu konto na serwerze "widmo "  ?

EDIT: i to jeszcze za kase ^^

Widzisz chyba nie znasz historii owego serwera może teraz jak jest ciepło jest to serwer "widmo" jak to napisałem a zobaczysz za 2-3 miesiące że nie będziesz mógł wejść na serwer ;) ogółem panuje tam fajna atmosfera i dobre dupeczki grają :D po za tym wolałbym grać na owym serwerze bo mam pewność , że nie padnie po 2-3 miesiącach.... 

Oczywiscie nadal mam konto na sprzedaż  jak coś to zapraszam prv .... ;) z farcikiem :D

Opublikowano

jakoś sledze ten serwer  dość długo i jeszcze nie widziałem  żeby nie można było wejść na serwer. 

to dobrze ze wolałbyś grac na tym serwerze OK , ale to nie zmienia faktu ze przydało by sie tu "ODŚWIEŻENIE" 

Opublikowano

wolałbym grać na owym serwerze bo mam pewność , że nie padnie po 2-3 miesiącach.... 

Oczywiscie nadal mam konto na sprzedaż  jak coś to zapraszam prv .... ;) z farcikiem :D

Wolałbyś grać na owym serwerze, to po kiego sprzedajesz konto ?

No chyba, ze  masz tam kilka kont :P

Tez mam konto tu , nie gram juz bo nudy .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie na obecną chwilę serwera nie polecam. Pieniądze zniszczyły ten serwer... Wiem co mówię bo wbiłem 205rr ,ktoś sprzedał moje konto komuś innemu za itemy.Ostatnio odzyskałem passy wyjaśniając całą sprawę. Gracz ,który kupił moje konto zastraszył ,że zniszczy reputację serwera.Dostałem bana na forum bez powodu ,moje konto zostało oddane znowu w jego ręce.Wysłałem jeszcze ok. 5 wiadomości do Administracji - nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Pozdrawiam SzewuN

https://www.youtube.com/watch?v=t5KfbE4fINo

sygnatura.png

Opublikowano

Zdecydowanie na obecną chwilę serwera nie polecam. Pieniądze zniszczyły ten serwer... Wiem co mówię bo wbiłem 205rr ,ktoś sprzedał moje konto komuś innemu za itemy.Ostatnio odzyskałem passy wyjaśniając całą sprawę. Gracz ,który kupił moje konto zastraszył ,że zniszczy reputację serwera.Dostałem bana na forum bez powodu ,moje konto zostało oddane znowu w jego ręce.Wysłałem jeszcze ok. 5 wiadomości do Administracji - nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Pozdrawiam SzewuN

https://www.youtube.com/watch?v=t5KfbE4fINo

tak patrze fajny spoty były :) a teraz wbijać na Mu Classic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...