Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-Site

LuxarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#
#

#

#

#

#

#

#

#

#
#
#
#

#
#

logogtovo.png

IP: 46.29.20.225:25565

Wersja 1.7.2/1.7.4

dropvzv.png

Na serwerze znajduje system dropu

Po zniszczeniu stone mogą z niego wypaść następujące przedmioty:

Diamenty 2%

Złoto 4%

Żelazo 6%

Szmaragdy  4%

Z każdego kamienia wypada również exp w ilości 2.5

Drop można zawsze sprawdzić komendą /drop

544641403981878886965.jpg

gildie.png

Za gildie odpowiada plugin Factions.

Jego komendy są w większości spolszczone.

Za stworzenie gildii nie trzeba płacić pieniędzmi ani itemami.

Jej stworzenie jest w 100% darmowe

892791403981878886965.jpg

komendxex.png

Dostęp do wszystkich komend dla graczy znajduje się pod komendą /pomoc

Są tam zawarte informacje, które powinien znać każdy Gracz

354861403981879886965.jpg

paintbdsd.png

Posiadamy arenę paintball

Można na niej grać w dowolnej chwili

Są dostępne różne typy broni oraz amunicji

Informacje jak do niej dołączyć oraz jak grać znajdują się pod komendą /pball

294221403981879886965.jpg

sklepsss.png

Na spawnie znajduje się sklep

Można w nim kupić oraz sprzedać większość itemów

447901403981881886965.jpg

screeny.png

Spawn

spawn.jpg

spawn2.jpg

Apartamentowiec

179581403981884886965.jpg

Most

most.jpg

ciekawostk.png

Nasz serwer stoi już ponad rok

Odwiedziło go prawie 8000 graczy

Nie upadnie po tygodniu, ponieważ jest opłacony kilka miesięcy do przodu

Posiadamy stronę internetową

Im więcej graczy tym więcej eventów :)

image.png

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Bardzo polecam serwer!

Miła administracja! Bardzo rozwinięte forum! Dobry kontakt z administracja!

Polecam CutterNC 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@LexiR

Dziękuje za pozytywną opinię :)

@topic

Informacja:

Jeżeli dzisiaj na serwerze będzie 20 osób to zorganizujemy Event OX

!!!

Opublikowano

Zalety:

• Dobry kontakt z Administracją.
  • Dobry pomysł na ułatwienie budowy bazy. (choć nie jestem pewna, czy nie psuje to całej idei frakcji, co kto woli)

Wady:

• W prezentacji nie zadbałeś o estetykę. Owszem, urozmaiciłeś ją o (zbyt jaskrawe) kolory, jednak brakuje zachęcających nagłówków oraz screenshotów.
  • Niedziałający banner.
  • Brak informacji o autoryzacji.
  • Brak informacji o maszynie, hostingu, pamięci RAM na gracza.
  • Nie zamieściłeś informacji o wersji, przez co musiałam otwierać launcher dwa razy, by trafić na tę opowiednią.
  • Na serwerze niestety nie mogę doszukać się regulaminu. Przycisk, który miał mi go udostępnić nie działa.
  • Nie ma żadnej listy komend, pomocy - czegokolwiek dla nowego gracza. Istnieje domyślny /help, ale nie jest on odpowiednio dostosowany, na przykład jest komenda /balance, a nie ma sklepu.
  • Mapa serwera to maleńki spawn postawiony na survivalu - to wszystko.
  • Nie ma informacji ile bloków od spawnu można budować.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Zalety:

• Dobry kontakt z Administracją.
  • Dobry pomysł na ułatwienie budowy bazy. (choć nie jestem pewna, czy nie psuje to całej idei frakcji, co kto woli)
Wady:
  • W prezentacji nie zadbałeś o estetykę. Owszem, urozmaiciłeś ją o (zbyt jaskrawe) kolory, jednak brakuje zachęcających nagłówków oraz screenshotów.
  • Niedziałający banner.
  • Brak informacji o autoryzacji.
  • Brak informacji o maszynie, hostingu, pamięci RAM na gracza.
  • Nie zamieściłeś informacji o wersji, przez co musiałam otwierać launcher dwa razy, by trafić na tę opowiednią.
  • Na serwerze niestety nie mogę doszukać się regulaminu. Przycisk, który miał mi go udostępnić nie działa.
  • Nie ma żadnej listy komend, pomocy - czegokolwiek dla nowego gracza. Istnieje domyślny /help, ale nie jest on odpowiednio dostosowany, na przykład jest komenda /balance, a nie ma sklepu.
  • Mapa serwera to maleńki spawn postawiony na survivalu - to wszystko.
  • Nie ma informacji ile bloków od spawnu można budować.

1. Nie jestem grafikiem, według mnie prezentacja wygląda dobrze

2. To nie nasza wina

3 i 4. Nie wiem czy zwykłemu graczowi jest to potrzebne

5, 6, 7. Dodano

8. Zbudowaliśmy nowy spawn

9. 40

Opublikowano

Serwer nie jest w ogóle dopracowany na spawnie wokół jest lawa, bedrock i cobblestone ale pomijając ten fakt bo nie jest on najważniejszy to administracja jest naprawdę nieogarnięta  i są to totalne dzieciaki niżej opiszę problem.

Wyrażając swoją opinię po napisaniu na czacie "Spawn jest okropny" zostałem wyrzucony po czym admin mi wyjaśnił powód tego kicka według niego było to "obrażanie serwera", nie widzę nic w tym obraźliwego ale dobra może oni to inaczej spostrzegają nie będę się czepiać.

Mimo to wyjaśniałem im, że wyraziłem swoją opinię, że każdy ma swoje zdanie i, że uważam iż spawn jest niedopracowany po czym administracja zaczęła mnie wyzywać i pisać, że sam jestem nie dopracowany po czym dostałem bana na 1 minutę.

I tak wyjaśniałem im cały czas po czym te dzieciaki zaczęło coś p********, że nie jestem tusk i, że oni nie mają 12 lat, to im napisałem, że zaraz napiszę swoją opinie na forum to oni powiedzieli, że mnie pozwą do sądu za publikowanie ich adresu ip serwera ciekawe nie ?

To im wyjaśniałem 5 minut na czym polega ich błąd po czym otrzymałem kolejnego bana na 1 minute....

Na koniec admin dorobił do regulaminu "Zakaz wyrażania swojej opinii" przez co łamią oni konstytucję bo każdy ma do tego prawo ale ok.

Nie wiem jak wam ale ja bym raczej nie grał na takim serwerze, na którym nie można wyrażać swojej opinii...

Nie polecam  !

Opublikowano

Serwer nie jest w ogóle dopracowany na spawnie wokół jest lawa, bedrock i cobblestone ale pomijając ten fakt bo nie jest on najważniejszy to administracja jest naprawdę nieogarnięta i są to totalne dzieciaki niżej opiszę problem.

Wyrażając swoją opinię po napisaniu na czacie "Spawn jest okropny" zostałem wyrzucony po czym admin mi wyjaśnił powód tego kicka według niego było to "obrażanie serwera", nie widzę nic w tym obraźliwego ale dobra może oni to inaczej spostrzegają nie będę się czepiać.

Mimo to wyjaśniałem im, że wyraziłem swoją opinię, że każdy ma swoje zdanie i, że uważam iż spawn jest niedopracowany po czym administracja zaczęła mnie wyzywać i pisać, że sam jestem nie dopracowany po czym dostałem bana na 1 minutę.

I tak wyjaśniałem im cały czas po czym te dzieciaki zaczęło coś p********, że nie jestem tusk i, że oni nie mają 12 lat, to im napisałem, że zaraz napiszę swoją opinie na forum to oni powiedzieli, że mnie pozwą do sądu za publikowanie ich adresu ip serwera ciekawe nie ?

To im wyjaśniałem 5 minut na czym polega ich błąd po czym otrzymałem kolejnego bana na 1 minute....

Na koniec admin dorobił do regulaminu "Zakaz wyrażania swojej opinii" przez co łamią oni konstytucję bo każdy ma do tego prawo ale ok.

Nie wiem jak wam ale ja bym raczej nie grał na takim serwerze, na którym nie można wyrażać swojej opinii...

Nie polecam !

Kto tak napisał?! Zaraz tych debili wyrzucę! A to, że na spawnie jest jest cobblestone i bedrock wcale nie musi oznaczać że spawn nie jest dopracowany. Chyba nie przeszedłeś się dalej ścieżką ;) W dodatku w prezentacji są screeny.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...