Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do carrowania

mmaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam poziom 4, czyli bardzo niski, przez co czesto ktos z mojej druzyny wychodzi z gry. Sa to zazwyczaj osoby, ktore pierwszy raz graja w dote i poprostu dostaja w dupe, i wychodza z meczu. Szukam postaci, ktora sama da rade zadac bardzo duzo obrazen kilku celom. Macie jakies pomysly? Dodam, ze na 18 meczy, 13 mam przegrane, bo ktos na feeduje przeciwnika i wychodzi z gry.

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Kilku celom to Zeus, Invoker (ale jego sobie na razie odpuść), Outworld Devourer (to samo), Disruptor, Venomancer, Puck, Earth Shaker, Lich. Co do postaci solo carrującej gry to Lycan, Riki, Sniper, Huskar, Drow.

Opublikowano

Sven ma świetną passywę (Great Cleave) możesz nim wycarrować grę, ale musisz się nafeedować. Faceless Void też kosa, ale musisz mądrze rzucać chronosphere i nafeedować się, a battle fury u niego to podstawa.

Opublikowano

Juggernaut jest dobry do zadawania obrażeń obszarowych, czy tam kilku celom. Po łatwym early z dużym damage'm może wycarrować spokojnie. Ulti zadaje duży dmg, działa na kilku wrogów i dodatkowo jesteś podczas jego trwania niezniszczalny. 'W' daje dobry sustain. Ogólnie dobra postać.

Opublikowano

Chaos Knight-

Mam nim 12 meczy, wszystkie wygrane. Jakoś nie umiem nim przegrać xD to samo sven(tylko mam kilka lost, bo z początku gry są).

Jak chcesz solo carrować to polecam lycana. Tylko musisz dobrze ogarniać jungle.

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Slark. Ten śmierdziel jest OP w early/mid i nie musi mieć famy większej, a w końcowych fazach gry jak będzie farmy to też karabinek. Najlepsze są mecze na chińskiej scenie gdzie slark mierzy się z nagą a ich bb kosztują 3k golda.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Sven ma świetną passywę (Great Cleave) możesz nim wycarrować grę, ale musisz się nafeedować. Faceless Void też kosa, ale musisz mądrze rzucać chronosphere i nafeedować się, a battle fury u niego to podstawa.

Ta, a zanim wyfarmisz bf, to FV zbierajacy fragi od momentu złożenia moma/butów(/maela) będzie już kończył wasze raxy. Pojęcie o podstawowych itemach to ty masz raczej znikome.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...